Kinderverjaardagstaart 1 jaar roze stapeltaart

Zodra je een kindje hebt is het natuurlijk ook erg leuk om de eerste kinderverjaardag te vieren. Het is niet zo dat het kindje zelf…

by 

Zodra je een kindje hebt is het natuurlijk ook erg leuk om de eerste kinderverjaardag te vieren. Het is niet zo dat het kindje zelf er heel veel van mee krijgt, maar voor de ouders is het vooral een hele leuke mijlpaal die je graag wilt vieren. En bij een kinderverjaardag is het dan ook erg leuk om ook een kinderverjaardagtaart op tafel te hebben staan. Voor de eerste verjaardag van Nora bestelde ik twee taarten bij de Hema. Dit waren Red velvet drip taarten in een mooie roze kleur. Ik heb hem zelf versierd, waardoor het uiteindelijk een hele leuke betaalbare kinderverjaardagstaart is geworden.

Zoals ik al zei bestelde ik de betaalbare kindertaart bij Hema in twee varianten, de kleine variant en de middelgrote variant. Vervolgens maakte ik gebruik van leuke versiering:

  • Prikkertje in de vorm van bloemetjes (Sostrene Grene)
  • Paaseitjes
  • Snoepjes (worteltjes)
  • Discodip
  • 1 verjaardagkaarsje (Sostrene Grene)

De prikkertjes en het kaarsje kocht ik bij Sostrene Grene. Maar ook bij Hema en Xenos kun je van dit soort leuke taartversiering kopen.

Uiteindelijk maakte ik de taart af met discodip om het extra feestelijk te maken. Je kan verschillende sprinkels in de supermarkt kopen, maar ik kocht een klein bakje bij de cafetaria bij mij in de buurt.

De roze stapeltaart van de Hema zag er perfect uit! Ik was erg blij met het resultaat en ik kan het daarom iedereen aanraden om deze taarten als basis te gebruiken en hem zelf te versieren!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *