Kindertaart 1 jaar Winnie de Poeh

Kinderverjaardagen zijn geweldig! Het is zo leuk om kinderen extra te zien stralen op deze dag. Het is hun dag, vol gezelligheid en het liefst…

by 

Kinderverjaardagen zijn geweldig! Het is zo leuk om kinderen extra te zien stralen op deze dag. Het is hun dag, vol gezelligheid en het liefst zou je als kind iedere dag zo´n geweldige dag willen hebben. Ik vind het als moeder ook erg leuk om naar deze dagen uit te kijken en van de dag zelf te genieten. Die stralende oogjes! Je hoeft er eigenlijk niet zo veel moeite voor te doen er een perfecte dag van te maken, maar toch vind ik het ook wel erg leuk om er een extra leuk feestje van te maken door er een klein beetje een thema aan te koppelen.

Nu is het bij de eerste verjaardag van een kind niet zo heel erg nodig. Hij of zij krijg het niet mee, maar toch kon ik het niet laten om tijdens de eerste kinderverjaardag van Tim een klein beetje het thema van Winnie de Poeh toe te passen. En dan met name bij de Kindertaart.

De kindertaart 1 jaar Winnie de Poeh

Cadeautjes tijdens een kinderverjaardag zijn natuurlijk geweldig, maar een kindertaart is natuurlijk ook erg leuk om op tafel te hebben staan. Voor de kindertaart van Tim heb ik gekozen voor een kleine taart van Hema. Deze taart is eigenlijk dezelfde taart als dat ik voor Nora had, maar dan in het groen. Ook heb ik ervoor gekozen om alleen de kleine variant te bestelling, omdat ik het ook fijn vind als de visite kan kiezen tussen verschillende taarten en er anders zo veel taart overblijft.

De Hema taart heb ik vervolgens versierd met sprinkles en een kaartje van de Xenos. Via internet kocht ik deze schattige taarttopper van Winnie de Poeh en knorretje. En tenslotte maakte ik deze vlaggentjes door middel van washi tape, satéprikkers, een stukje touw en twee papieren rietjes. Een klein verjaardagstaartje, maar voor de eerste verjaardag vond ik hem perfect!

Winnie De Poeh Versiering 1 jaar kinderverjaardag

Om de tafel extra te versieren, heb ik ook een paar geelkleurige honeycombs opgehangen. Deze deden me denken aan bijenkorfjes en die passen natuurlijk goed bij Winnie de Poeh. Op de tafel had ik een leuk suikerpotje neergezet (deze had ik al) en versierde ik het servies met opplak bijtjes. Mega schattig!

Verder had ik wat schaaltjes met goudbeertjes (Haribo) en van die Pöm-bar chippes neergezet. Helaas heb ik hier geen foto van kunnen maken. Maar één ding was zeker; het thema Winnie de Poeh was duidelijk aanwezig.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *