Graafmachine verjaardagstaart van Tim

Een kinderverjaardagstaart hoort bij een kinderverjaardag. Het is voor kinderen namelijk geweldig als ze speciaal voor hun verjaardag een taart krijgen en dan ook nog…

by 

Een kinderverjaardagstaart hoort bij een kinderverjaardag. Het is voor kinderen namelijk geweldig als ze speciaal voor hun verjaardag een taart krijgen en dan ook nog eens het kaarsje mogen uitblazen. Tim is helemaal weg van auto´s en andere voertuigen. Het leek mij daarom heel erg leuk om zijn verjaardagstaart in het thema van graafmachines te maken. Helaas bleek Tim vlak voor zijn verjaardag ziek te zijn en moesten we bijna zijn verjaardag verplaatsen. Maar gelukkig knapte hij op, waardoor zijn verjaardag alsnog op de dag zelf door kon gaan. Jeej! Het enige probleem was wel dat ik geen kindertaart besteld had.

Ik fietste daarom naar de supermarkt en vond bij Albert Heijn Cookie & Cream taarten. Ze deden mij erg denken aan “modder”, dus besloot ik dat dit de graafmachine kindertaart moest gaan worden. Ik kocht hiervoor twee taarten en ik sneed één taart wat kleiner. Van de andere taart haalde ik de rand met cream af, zodat de taarten er hetzelfde uitzagen. Vervolgens stapelde ik ze op als een stapeltaart en kon ik ze gaan decoreren!

Om de graafmachine kindertaart te decoreren heb ik drie verschillende auto’s gebruikt. Hier speelt hij nu ook heel graag mee. Ook legde ik wat Maltesers en Rolo’s op de taart, zodat de verjaardagstaart er nog meer als een bouwplaats ging uitzien. Ik vond zelf het resultaat heel erg leuk geworden en ook Tim vond hem helemaal geweldig. Wel moet ik zeggen dat ik de taart niet heel lekker vond. Het is best een zware taart, dus was het helaas wel echt een taart die als decoratie diende. Maar goed, het was zeker de moeite waard om het te maken!

Prijs: De taarten kostten €5,00 per stuk. De Maltesers en Rolo’s kostte ongeveer €3,00. En natuurlijk komen de kosten van de autootjes er nog bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *