Een Crompouce maken doe je zo!

Het is een enorme trend op dit moment op TikTok; de Crompouce. De Crompouce is een combinatie van een croissant en een tompouce en zou…

by 

Het is een enorme trend op dit moment op TikTok; de Crompouce. De Crompouce is een combinatie van een croissant en een tompouce en zou enorm lekker moeten zijn. Wij zijn echt dol op taartjes, dus konden we het niet laten om ook een Crompouce te gaan maken. En dir is gelukt! Naja, tijdens het maken van de Crompouce was het voor een paar kinderhandjes al erg moeilijk om tussendoor niet te snoepen. Hierdoor zijn onze zelfgemaakte Crompouces niet helemaal mooi geworden, maar we kunnen wel zeggen dat ze ENORM lekker zijn! Een dikke aanrader om zo ook eens te maken. En het leuke is is dat het erg gemakkelijk is om zelf een Crompouce te maken. Hoe? We laten het je graag zien!

Wat heb je nodig

  • Roze glazuur
  • Banketbakkersroom
  • Croissantjes

Zo maak je je eigen

Het is echt mega simpel om je eigen Crompouce te maken. Wij hebben gebruik gemaakt van kant-en-klare croissantjes. Deze snij je open, zodat je ze straks kan vullen met de Banketbakkersroom.

Als eerste maak je de roze glazuur. Dit kun je doen door poedersuiker te mengen met een klein beetje water en kleurstof. Wij hebben het net iets gemakkelijker gemaakt door een pakje roze glazuur te gebruiken. Dit werkt snel en de kleur is super mooi.

Smeer de bovenkant van de croissants in met de roze glazuur. Dit kun je doen met een lepel.

Daarna is het de beurt aan de lekkere tompouce vulling. De Banketbakkersroom maak je volgens de verpakking. Bij het pakje dat wij gebruikt hebben hoefde we alleen maar water toe te voegen. Ideaal!

Doe met een lepel wat van de Banketbakkersroom tussen iedere croissant. Wil je dit extra mooi doen, dan kun je ook gebruik maken van een spuitzak.

En klaar is je Crompouce!! Oh man, wat hebben wij gesmuld! Het is heel erg lekker en je gaat letterlijk je vingers er bij aflikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *