De regenboog kindertaart van Nora | 3 jaar

Toen ik vroeg wat voor verjaardagstaart Nora graag wilde hebben hoefde ze noet lang na te denken. Ze wilde een regenboogtaart. Ik ging opzoek naar…

by 

Toen ik vroeg wat voor verjaardagstaart Nora graag wilde hebben hoefde ze noet lang na te denken. Ze wilde een regenboogtaart. Ik ging opzoek naar een leukw regenboogtaart voor haar verjaardag, maar al snel kwam ikerachter dat deze verjaardagstaarten erg duur zijn. Om hem zelf te maken, leek me ook best wel moeilijk en een gestress en daarom ging ik verder kijken naar een alternatief. Gelukkig zijn er enorm veel leuke kindertaarten te vinden en kun je gemakkelijk bij bijvoorbeeld de Hema terecht. Maar tijdens mijn zoektocht kwam ik alsnog een regenboogverjaardagstaart tegen die ook nog eens betaalbaar was. Dit is uiteindelijk de taart geworden en wat was Nora er blij mee!

De kindertaart die ik voor Nora gekozen heb heb ik besteld bij Bakkerij Bart. Helaas waren er bij de Bakkerij Bart in mijn woonplaats alleen maar losse punten te bestellen, dus bestelde ik 10 taartpunten. Beetje vreemd dat ik de punten zelf weer aan elkaar moest maken, maar ik was allang blij dat ik deze leuke regenboog taart vond.

Met wat warm water verdeelde ik de boter crème over de punten, waardoor het alsnog één hele taart werd. Het was trouwens wel gemakkelijk om deze taart te snijden, haha!

Ik vond zelf de sprinkels die op de taart niet zo leuk. Deze heb ik er voorzichtig afgehaald en vervangen door sprinkels die ik bij de Xenos kocht.

Daarnaast heb ik een paar schattige dieren van schleich op de taart gezet. Een hertje, een poes, een egeltje en een konijntje. De feesthoedjes heb ik zelf gemaakt en ook de slingers maakte ik zelf. Nora vond de verjaardagstaart meer dan GEWELDIG! En hij was ook nog eens erg lekker. Een groot succes dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *