De kindertaart van Tim’s 3de verjaardag

Afgelopen zondag vierden wij de derde verjaardag van Tim. Ik vind zelf de verjaardagen vanaf 3 jaar echt geweldig, omdat het kindje het dan ook…

by 

Afgelopen zondag vierden wij de derde verjaardag van Tim. Ik vind zelf de verjaardagen vanaf 3 jaar echt geweldig, omdat het kindje het dan ook goed mee krijgt. En dat was ook zeker het geval bij Tim. Hij keek er al een paar dagen naar uit en nu was het eindelijk zo ver. Zijn verjaardag! De woonkamer was versierd en er stonden een aantal cadeautjes op hem te wachten. Hij liep voorzichtig van de trap af en daar zag hij al gauw alle versiering. Hij keek zijn ogen uit, straalde van oor tot oor en was zo druk dat hij nauwelijks de tijd had om zijn cadeautjes uit te pakken. Hij was zo blij! Oh, wat is dat toch geweldig om te zien!

Tim voelde zich zondag op en top jarig. Hij had de dag van zijn leven en één van de hoogtepunten was de taart. Het leek mij leuk om de verjaardagstaart van Tim even extra te laten zien, want dit was weer een groot succes! De dag voor zijn verjaardag heb ik samen met Nora de verjaardagstaart opgehaald. Deze verjaardagstaart heeft Tim zelf uitgekozen, want het moest en zou een regenboogtaart worden. Ik heb hem vervolgens zelf verder gedecoreerd met leuke versiering.

Regenboogtaart

De regenboogtaart is een erg populaire verjaardagstaart bij ons thuis. Het is nu al de derde keer dat ik hem besteld heb en ik verwacht dat dit nog lang niet de laatste keer zal zijn. En ik moet ook zeggen dat dit een hele leuke kindertaart is! Kinderen zijn vaak dol op regenbogen en deze taart zou je zelf nog kunnen personaliseren of opleuken met decoratie. Daarnaast vind ik het ook een betaalbare kindertaart. Wanneer je een verjaardagstaart laat maken, ben je vaak meer geld kwijt.

Taartdecoratie kindertaart

Discodip

De regenboogtaart is natuurlijk al een geweldige taart, zonder dat je hem extra decoreert. Maar toch kan ik het iedere keer niet laten om het nog gezelliger te maken. Dit keer heb ik ervoor gekozen om in het thema “regenboog” te blijven. Daarom ben ik naar de snackbar gegaan en heb ik een bakje discodip gehaald. Kinderen vinden discodip op softijs vaak heel leuk, dus het kon niet anders dat het op de taart ook heel tof zou staan.

Polymeerklei

Tim heeft twee favoriete knuffeltjes; een olifantje en een beertje. Met polymeerklei hebben we deze knuffeltjes nagemaakt. Zo leuk! Hij herkende ze direct toen hij de verjaardagstaart zag.

Ballonnetjes

Om het echt een verjaardagstaart te laten lijken heb ik bij Temu deze schattige ballonnetjes besteld. Ze zijn gemaakt van een soort van piepschuim en ijzerdraad en ze maken het helemaal af!

Sterretje

Tim is niet zo handig in kaarsjes uitblazen. Daarom koos ik ervoor om een sterretje in de vorm van een 3 op de taart te zetten. Hij vond het heel tof! Ik kocht dit sterretje bij een Kids concept store, maae ik zag ze volgens mij ook bij Big Bazar liggen.

Chocolade flikken

Tenslotte kocht ik bij de Albert Heijn van die leuke chocolade flikken. Deze heb ik aan de zijkant van de taart geplakt om het helemaal af te maken.


Leuk is de taart geworden he? Ik ben er best wel trots op en natuurlijk mede omdat Tim hem meer dan geweldig vond!

De regenboogtaart bestelde ik bij Bakker Bart voor €32,50. Je krijgt dan een grote taart voor minimaal 10 personen.

Bekijk hier alle andere leuke verjaardagstaarten!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *