Het heerlijk avondje van Sinterklaas – Een uitdagend zoek- en (voor)leesboek

Het duurt niet lang meer voordat we Sinterklaas weer mogen verwelkomen in ons land. Ik merk dat wij er steeds meer zin in beginnen te…

by 
Sinterklaas zoekboek

Het duurt niet lang meer voordat we Sinterklaas weer mogen verwelkomen in ons land. Ik merk dat wij er steeds meer zin in beginnen te krijgen. De verlanglijstjes worden al weer gemaakt en we houden ons in om nog geen pepernoten, chocolade letters en andere lekkere typisch Sinterklaas zoetigheid in huis te halen. Het is zo geweldig dat Nora (4 jaar) en Tim (3 jaar) het nu helemaal mee krijgen en volop in het verhaal van Sinterklaas mee gaan. Dit maakt deze feestperiode natuurlijk nog leuker. En iets dat hier zeker aan bijdraagt is het “Het heerlijk avondje van Sinterklaas – Een uitdagend zoek- en (voor)leesboek”. Dit boek hadden we vorig jaar al, maar ook dit jaar is het weer een groot succes! Het leek mij daarom leuk om “Het heerlijk avondje van Sinterklaas” aan jullie te laten zien.

Het heerlijk avondje van Sinterklaas – Een uitdagend zoek- en (voor)leesboek

“Het heerlijk avondje van Sinterklaas – Een uitdagend zoek- en (voor)leesboek” is een leuk zoekboek dat voorzien in van doorschijnende vellen en zwarte vellen. In het boek zit een kartonnen zaklamp die je dient te gebruiken tijdens het speuren van de voorwerpen. Door de zaklamp tussen het doorschijnende vel en het zwarte vel te houden, lijkt het net alsof je de zaklamp aangedaan hebt en in het donker kan kijken. Dit is zo geweldig leuk bedacht!

Op ieder vel zijn er verschillende voorwerpen te zoeken als chocolade letters, pepernoten, pietenmutsen en natuurlijk Sinterklaas. De vellen zijn erg donker, veel donkerder als op mijn foto’s. Wij zaten voor het raam, waardoor de hele print zichtbaarder werd en daarnaast heb ik de foto’s iets op gelicht. Zo kun je goed zien wat er op de prints te zien is. Maar voor een kind is het een groot avontuur om op zoek te gaan de naar de voorwerpen. Het is nog best lastig, waardoor kinderen er wel even zoet mee zijn.

Recensie Het heerlijk avondje van Sinterklaas – Een uitdagend zoek- en (voor)leesboek

Wij hebben dit leuke zoekboek van Sinterklaas vorig jaar van mijn schoonouders gekregen. Het was toen al gelijk een favoriet. Nadat Sinterklaas weer naar Spanje vertrokken is, heb ik het boek op zolder gelegd. Het duurt nu niet lang meer voordat de Sinterklaas periode aanbreekt, dus leek het mij een goed moment om hem weer van zolder af te halen. En ja hoor, ze konden niet wachten om weer aan de slag te gaan met de zaklamp! Kortom, “Het heerlijk avondje van Sinterklaas” is echt een grote aanrader! Superleuk als schoencadeautje en niet heel duur voor zo’n leuk, veelzijdig boek. Het zoekboek is verkrijgbaar bij verschillende boekenwinkels als Bruna en Bol.com: Speuren/zaklamp – Het heerlijk avondje van Sinterklaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *