Sneeuwpop van marshmallows maken

De winter is een seizoen vol mooie dingen. Natuurlijk hopen we ieder jaar weer dat het gaat sneeuwen. Lekker buiten spelen, sneeuwpoppen maken en sneeuwballen…

by 

De winter is een seizoen vol mooie dingen. Natuurlijk hopen we ieder jaar weer dat het gaat sneeuwen. Lekker buiten spelen, sneeuwpoppen maken en sneeuwballen gooien. En daarna lekker naar binnen, warm worden en genieten van een warm drankje. Warme chocolademelk is dan zó lekker! Lekker slurpen totdat we een bruine chocolade snot hebben. En om de warme chocolademelk nog leuker te maken gaan we vertellen hoe je heel gemakkelijk een marshmallow sneeuwpop voor in de warme chocolademelk kan maken. Doe je mee?

Dit Heb Je Nodig Voor een marshmallow sneeuwpop

  • Grote marshmallows (3 per sneeuwpop)
  • Zoute sticks
  • Oranje M&M’s
  • Chocolade stift (Bijvoorbeeld van Dr. Oetker)
  • En natuurlijk de chocolademelk uit een pak

Zo Maak Je een marshmallow sneeuwpop

Ze zijn zo schattige deze een marshmallow sneeuwpop. Ze zien er misschien ingewikkeld uit, maar je hebt ze zo gemaakt. Je hebt er wel wat benodigdheden voor nodig, maar hierdoor kun je er ook voor kiezen om gelijk een paar te maken.

Door de marshmallows aan elkaar vast te maken gebruiken we zoute sticks. Je prikt ze er gemakkelijk door heen. Maar de zoute sticks iets kleiner, zodat je er armen en benen van kan maken.

Teken met de chocolade stift oogjes, een mondje en de knoopjes van de sneeuwpop. En tenslotte gebruik je een oranje M&M als neus. Heb je een ander idee voor de neus of wil je liever een stukje zoute stick gebruiken, dan kan dat natuurlijk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *