8x Leuke regenboog recepten voor kinderen

Regenbogen zijn erg geliefd hier in huis. Het liefst moet alles in regenboogkleuren. En dat is niet zo gek, want al die kleuren bij elkaar…

by 

Regenbogen zijn erg geliefd hier in huis. Het liefst moet alles in regenboogkleuren. En dat is niet zo gek, want al die kleuren bij elkaar maken je natuurlijk ook heel vrolijk. Daarom ben ik op zoek gegaan naar 8 hele leuke regenboog recepten of recepten vol met allerlei kleurtjes die super leuk zijn om samen met kinderen te maken of om op te trakteren.

IJsjes zijn altijd leuk! Of het nu zomer is of winter, ze blijven er lekker uitzien. Net als deze cake ijsjes. Super gemakkelijk om te maken, maar ik weet zeker dat er een lach op het gezicht getoverd gaat worden bij het zien van deze lekkere koeken. Je kunt hiervoor zelf in de keuken aan de slag gaan, maar je zou ook kant-en-klare koeken kunnen gebruiken. Gesmolten chocolade er overheen en nog wat gezellig maken met wat sprinkels.

Wil je graag een gezonde en lekkere snack maken? Dan zijn deze appelpartjes met chocolade wel echt heel leuk! Door ze op een stokje te prikken lijken het net lolly’s. Leuk om te maken en aardig verantwoord.

Hoe schattig zien deze leuke mini ijsjes eruit?! Ze zijn gemakkelijk om te maken, omdat je ze uit een grote wafel kunt snijden. Versieren met witte chocolade met kleurstof en wat sprinkels. Heel tof als traktatie of als een lekker tussendoortje.

Cakepops waren een aantal jaren geleden heel erg populair. Maar nog steeds zijn ze geweldig om te maken. Vooral als ze er ook nog eens zo uit zien! Van binnen hebben de cakepops alle kleuren van de regenboog en ze zijn zo lekker!

Ga je deze regenboog wafels trakteren, dan weet ik zeker dat je iedereen blij gaat maken. Ze zien er zooo leuk uit! De slagroom moet je alleen wel op het laatste moment op de bordjes spuiten, anders stort het helemaal in en dat is wel echt zonde.

Een chocoladereep kun je heel gemakkelijk samen met kinderen maken. Het is zo leuk om het in een bepaald thema te maken. Deze regenboog chocoladereep ziet er prachtig uit, maar je zou ook voor een Sinterklaas chocoladereep kunnen gaan of eentje speciaal voor Pasen.

Deze regenboog cupcakes staan zeker te stralen en horen zeker in dit lijstje met leuke regenboog recepten voor kinderen thuis. Ze zijn heel gemakkelijk om te maken, want de snoepjes kun je gewoon in de supermarkt halen. Het zijn namelijk van die zure matten.

Tenslotte nog een klein regenboog recept voor kleine eters. Deze mini sandwich zien er heel schattig uit en zijn ook erg leuk om te serveren. Het vormpje steek je gemakkelijk uit met een koekjes uitsteekvormpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *