10x Leuke boekjes om te lezen tijdens zindelijksheidstraining

10x Leuke boekjes om te lezen tijdens zindelijksheidstraining. Zindelijk worden is nog best wel lastig. Al die tijd heb je een luier gedragen en werd…

by 

10x Leuke boekjes om te lezen tijdens zindelijksheidstraining. Zindelijk worden is nog best wel lastig. Al die tijd heb je een luier gedragen en werd de luier voor je verschoont. Je kon bewegen, spelen, slapen en overal naar toe zonder dat je je druk hoefde te maken over toiletbezoekjes. Maar nu begint daar toch verandering in te komen. De luier gaat af en je hebt in eens een hele grote verantwoordelijkheid. Heel erg spannend, want je moet nu goed luisteren naar je lichaam en goed weten waar je naar toe moet als je je buik voelt kriebelen. Maar jij kan dit! En helemaal met deze leuke zindelijkheidsboekjes die je vast zullen helpen om uiteindelijk toch zindelijk te worden en de bezoekjes aan het toilet super leuk gaan maken!

Leuke zindelijkheids boekjes

boekjes zindelijk

Het grote billenboek / Dikke pret op het toilet! / Geluidboek Kleine Pinguïn op het potje / Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft / Wie zit er op de WC? / Kijk onder het flapje – Allereerste vragen en antwoorden 1 – Wat is poep? / Bobbi op het potje / Van wie is deze poep? / Hé, wie zit er op de wc? / Beer moet nodig… Poepen!

Leuke boekjes om zindelijk te worden

Kinderboeken zijn altijd leuk om te lezen. Of het nu een berenboek of een boekje over “na het potje gaan” is. Het is een heerlijk momentje om even lekker te luieren en ondertussen te luisteren naar een leuk verhaal. Maak er tijdens de zindelijkheidstraining een feestje van. Het moet iets zijn waar jouw kind trots op gaat worden en niet als iets dat hij snel moet kunnen. Deze leuke boekjes om te helpen zindelijk te worden zijn niet alleen een leuke manier van leren, maar het zorgt er ook voor dat jullie het “samen” gaan doen.

Ook een grote zus of broer zou het geweldig vinden om deze zindelijkheidsboekjes te lezen. Maak er een gezellig momentje van. Zindelijk worden vraagt om tijd en aandacht en uiteindelijk hebben jullie er allemaal plezier van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *