5x Leuke ideeen voor Pasen met kinderen

Pasen staat bekend om gezelligheid, lekker eten en natuurlijk om Paaseieren. Paaseieren zoeken is wel echt een grote favoriet. Ik vind het geweldig om te…

by 

Pasen staat bekend om gezelligheid, lekker eten en natuurlijk om Paaseieren. Paaseieren zoeken is wel echt een grote favoriet. Ik vind het geweldig om te zien als mijn kinderen ijverig opzoek gaan naar gekleurde eitjes. Mandje mee, laarsjes aan en zoeken maar. De stralende oogjes wanneer ze weer een Paasei gevonden hebben zijn onbetaalbaar. Pasen is dan ook voor kinderen een hele mooie tijd. Het leek mij daarom extra leuk om een aantal leuke receptjes en DIY’s voor Pasen te delen. Hier komen ze!

5x Leuke dingen om te doen met Pasen met kinderen

Paaseieren versieren is zo leuk! Vooral als dit ook nog eens met heel veel glitters is! Glitters hebben iets magisch en daar zijn kinderen dol op. Glitter paaseieren maken wordt vast een zeker een groot succes!

Wil je toch graag paaseieren verven? Ga dan aan de slag met kleurstof en slagroom om prachtige paaseieren in pastelkleuren te verven. Deze staat ook perfect op de brunchtafel.

Eén van de gemakkelijkste recepten om te maken tijdens Pasen waar kinderen ook erg goed bij kunnen helpen is het maken van een Bastogne cake. Het leuke aan deze cake is dat je maar twee ingrediënten nodig hebt. Dat is lekker budget en het recept is hierdoor lekker simpel. Een grote aanrader om een keertje samen met kinderen te maken, zelfs als het geen Pasen is.

Nog een simpel receptjes zijn deze vrolijke chocolade schotsen. Een groot succes bij kinderen! Ze kunnen goed helpen met het versieren van de chocoladereep en het smaakt natuurlijk heel erg lekker.

Tenslotte nog een leuk recept voor Pasen dat iets lastiger is, maar waarbij het resultaat wel echt heel schattig is, namelijk vogelnestjes van kokos. Ze smaken naar kokosmakronen en ze zijn gevuld met paaseitjes. Zo heb je net even wat anders tijdens de Paasbrunch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *