Het speelhuisje van Boekhandel Barth in Meppel

Zodra jouw kind hét speelhuisje van Boekhandel Barth in Meppel ontdekt heeft, wil hij of zij er altijd weer naar terug. Tenminste dat is bij…

by 

Zodra jouw kind hét speelhuisje van Boekhandel Barth in Meppel ontdekt heeft, wil hij of zij er altijd weer naar terug. Tenminste dat is bij ons het geval. Ik hoef maar in de stad te zijn en er wordt gevraagd om naar de boekenwinkel met het huisje te gaan. Tim is er helemaal weg van. Hij wil het liefst dat ik er ook in ga spelen en iedereen in de winkel hoort ook altijd hoe leuk hij het huisje vindt. Hij is dan door het dolle heen. Hij voelt zich helemaal thuis in het huisje en verzint er zelf verhaaltjes bij.

Het huisje heeft een echt deurtje. Je kunt in het huisje lekker even zitten, maar je kunt ook doorlopen. Aan de andere kant van het huisje is namelijk een smal gangetje te vinden, waar je met een trapje naar boven kunt gaan.

Het huisje is zo leuk bedacht! Het is helemaal in het teken van Annie M.G. Schmith. Het gangetje is ook extra leuk gemaakt. Dit gangetje is helemaal in het thema van het boek “He, wie zit er op de wc?”. Het is een feestje voor kinderen om door heen te lopen en in te spelen. En als ouders is het ideaal om even je handen vrij te hebben om rustig door de boekenwinkel te kunnen lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *