Wij gingen naar de K3 show

Nora is nu 4 jaar en kan sinds een paar maanden enorm genieten van muziek. Vooral de muziek van K3 vindt ze heel erg leuk….

by 

Nora is nu 4 jaar en kan sinds een paar maanden enorm genieten van muziek. Vooral de muziek van K3 vindt ze heel erg leuk. De vrolijke liedjes zingt ze graag mee en het liefst danst ze er ook nog bij. Het was dan ook een super grote verrassing toen haar oma vertelde dat ze drie kaartjes voor de K3 show had. Eentje voor oma, eentje voor Nora en eentje voor mama (mij). Ze was door het dolle heen en ze kon eigenlijk niet meer wachten. Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf nog een beetje twijfelde of ze niet te jong was, maar aangezien ik dit ook wel een heel erg leuk uitje voor ons drieën vond, keek ik er ook ontzettend naar uit.

Opa bracht ons naar De Spiegel in Zwolle. We waren al eens naar nijntje de musical in ditzelfde theater geweest, maar toch voelde het anders. K3 is toch net wat commerciëler, waardoor je bij binnenkomst al geneigd bent om allerlei spulletjes van K3 te kopen. Denk aan helium ballonnen, voorleesboeken, jurkjes, knuffels, spelletjes en lichtgevende draaiende lampjes in allerlei kleuren. Deze laatste is natuurlijk helemaal geweldig en ook deze kreeg Nora van oma. En ze was niet de enige. De halve zaal had zo’n zelfde lampje en dat zorgde voor een nog feestelijk effect.

De K3 show

Na een tijdje wachten begon de K3 show. Het begon direct met muziek en de sfeer zat er gelijk heel goed in. Het is geweldig om te zien hoe alle kinderen helemaal in de muziek van K3 op gingen. Meezingen, meedansen, alle oogjes straalden. Ik moet ook zeggen dat ik het zelf ook erg leuk vond. De K3 meiden maakten er een echte een feestje van en helemaal in combinatie met de leuke jurkjes, de decoratie, de verlichting en de achtergrond dansers werd het echt een mooie show.

Tussen de nieuwe en oude nummers van K3 door werd er toneel gespeeld. Dit was gemakkelijk te volgen en dit gaf de meiden van K3 de gelegenheid om weer van outfit te veranderen. Eén van de meiden, Marthe, mocht tijdens de show helaas niet meedansen, omdat ze last van een knieband had. Maar het leek haast alsof ze getraind waren voor dit soort situaties, want ondanks dat ze regelmatig op een stoel op een platform met wieltjes zat, hadden we bijna niet door dat ze niet mee danste. Zowel Marthe als de achtergrond dansers wisten precies op welke momenten zij de stoel moesten bewegen tijdens de dansjes. Super knap!

Onze ervaring met de K3 show

De liedjes die Nora kende zong ze gezellig mee en ook de liedjes die ze niet kende, waren erg leuk om naar te kijken. Zo vond ikzelf het liedje “Ik geloof in jou” erg mooi gezongen. De meiden van K3 werden prachtig verlicht, waardoor het heel magisch werd. Maar ook de andere liedjes zaten stuk voor stuk perfect in elkaar. Het is dan ook echt de moeite waard om samen met kinderen naar een K3 show te gaan. Vooral als ze net zo dol zijn op de liedjes als Nora is.

De K3 show duurt precies lang genoeg voor de leeftijd van 4 jaar. Nora kon het einde nog maar net blijven zitten, ze begon veel te draaien, maar wilde nog niet dat het afgelopen was. Ze vond het erg leuk om het hele toneelstuk te volgen en was erg benieuwd naar het einde van het verhaal. Deze werd ook erg mooi afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *