Verven met voertuigen

Afgelopen woensdag ging Tim naar de peuterspeelzaal. Iedere keer proberen de begeleiders er een hele leuke en gezellige ochtend van te maken en dat lukt…

by 

Afgelopen woensdag ging Tim naar de peuterspeelzaal. Iedere keer proberen de begeleiders er een hele leuke en gezellige ochtend van te maken en dat lukt hun ook altijd. Dit keer hebben ze bedacht om te gaan verven met auto’s. Hoe leuk! Momenteel is het thema bij de peuterspeelzaal “Voertuigen”, dus deze activiteit paste daar perfect bij. Ook vinden kinderen auto’s meestal geweldig, dus de combinatie van verf en auto’s wat heel goed bedacht!

Door de autowielen door de verf te halen en vervolgens op het papier te rijden ontstaan er allerlei sporen. Alle kindjes waren druk bezig. Want hoe leuk is het om met jouw gekozen auto door de verf heen te mogen rijden en daarna te kijken wat voor spoor het maakt!

Niet alle kinderen vinden het leuk om creatief bezig te zijn, maar deze manier van verven viel eigenlijk bij ieder kindje op de peuterspeelzaal in de smaak. Daarom wilde ik hem graag ook met jullie delen. Het is er gezellig om dit samen thuis na te doen. Speelgoedauto’s kun je meestal gewoon in de vaatwasser of in een sopje doen. Het er alleen wel op dat je geen houten auto’s gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *