Leuke dingen om te doen in de herfst: Pompoenen kopen

Wij hebben het geluk dat er vlakbij ons huis een boerderij staat met ieder jaar een grote kar vol met pompoenen en kalebassen. En ieder…

by 

Wij hebben het geluk dat er vlakbij ons huis een boerderij staat met ieder jaar een grote kar vol met pompoenen en kalebassen. En ieder jaar gaan we er heen om er een paar voor een klein prijsje uit te zoeken. Het is zo fijn om te zien dat Nora en Tim dit ook een leuk uitje vinden. Ze mogen van mij zelf een paar pompoenen en kalebassen uitzoeken. We zetten ze neer als decoratie, maar we vinden het ook erg gezellig om er mee te knutselen. Al moet ik wel zeggen dat ze allebei het liefst voor de grootste pompoenen gaan. Maar dat hebben ze niet van een vreemde, want ook ik vind de grote oranje pompoenen altijd het meest geweldig! Ooit hoop ik onze eigen pompoentuin te hebben. Mijn opa had vroeger een volkstuintje en iedere herfst kregen we enorm veel kalebassen om te verkopen. Dit leverde toch vaak wel wat centjes op en als kind is het natuurlijk geweldig om op deze manier geld te verdienen. Maar goed, tot die tijd gaan we gewoon ieder jaar naar deze boerderij of naar één van de andere pompoenkarren in onze omgeving.

Mocht er bij jullie nu geen pompoenkarren zijn, ga dan naar een tuincentrum. Je betaalt er wel iets meer voor, maar vaak zijn deze pompoenen en kalebassen wel echt heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *