Review Denver kindercamera van de Action

Er gaat voor mij geen dag voorbij dat ik geen foto’s maak. Ik vind het maken van foto’s geweldig! Meestal maak ik er zelfs meerdere…

by 

Er gaat voor mij geen dag voorbij dat ik geen foto’s maak. Ik vind het maken van foto’s geweldig! Meestal maak ik er zelfs meerdere van het moment om vervolgens het beste shot uit te kiezen. Het is toch iets dat je voor altijd bewaard en steeds meer waarde krijgt. En toch moet ik ook zeggen dat ik de foto’s die ik vroeger tijdens een schoolreisje met een wegwerpcamera maakte ook wel echt hilarisch vond. Had je je wegwerpcameraatje vol dan kon je hem laten ontwikkelen bij winkels als de Kruidvat en Hema. Vervolgens had je even wat geduld nodig en kon je na (ik geloof) een week de gemaakte foto’s ophalen. Je kon niet heel veel foto’s maken met een wegwerpcamera en toch presteerde je het om mislukte foto’s te maken. Of nou ja, imperfectie foto’s die misschien toch wel echt lieten zien hoe leuk het schoolreisje was.

Denver kindercamera van de Action

Ook mijn kinderen vinden het steeds leuker om foto’s te maken. Ze maken het liefst foto’s van bloemen en insecten die ze in de tuin zien. Ik vind het prima als ze hier mijn telefoon voor gebruiken, maar het gevolg is vaak dat mijn telefoon vol staat met foto’s van insecten en bloemen. Ik werd dan ook erg blij toen ik zag dat de Action hele toffe kindercamera’s verkoopt.

Action verkoop de Denver kindercamera in twee verschillende kleuren; roze en blauw. Ze zijn gemaakt van kunststof en lekker betaalbaar. Per stuk kosten de kinderamera’s €18,99.

Verder heeft de camera voor kinderen de volgende specificaties en functies:

Gewicht225 gram
Resolutie40 megapixels
Full HDJa
Met microfoonJa
InzoomenTot 8 keer
Grootte scherm2 inch
GeheugenMicro-SD-kaart, max. 32 GB (niet inbegrepen)
Batterij oplaadbaarJa
Aantal filters7
Aantal digitale fotolijsten28
Aantal spelletjes3

Je bestelt de goedkope kindercamera gemakkelijk online via de webshop van de Action. In eerste instantie verbaasde het me hoe klein deze camera voor kinderen is, maar dat maakt hem extra leuk. Hij is heel licht en gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Er is zelfs aan gedacht om er een kabeltje bij te doen, zodat kinderen de camera om hun nek kunnen hangen en dus minder snel op de grond laten vallen.

De kleuren van de kindercamera’s vind ik heel erg leuk. Er zitten best veel knopjes op, maar bij hele jonge kinderen hoef je eigenlijk alleen maar even de fotografiestand aan te zetten en jouw kind is klaar om foto’s te maken.

Functies op de Denver kinderkamer van de Action

Voor zo’n kleine en heel betaalbare camera maak het best goede foto’s. Ook het opnemen van video’s is erg leuk om te doen. Je dient er alleen wel een SD-kaart in te doen, want deze is niet meegeleverd. (Micro-SD geheugenkaart met een opslag van maximaal 32 GB)

Mijn kinderen zijn momenteel nog zoet met de camerafunctie, maar is jouw kind toe aan wat meer mogelijkheden, dan zitten er ook spelletjes, digitale fotolijstjes en filters op.

Review Denver kinderkamer van Action

Fotokwaliteit

Natuurlijk is deze goedkope kindercamera niet te vergelijken met een “echte” camera, maar toch vind ik dat hij leuke foto’s maakt. Voor een kind hoeven het ook geen haarscherpe foto’s te worden. Het gaat om het plezier die je ervan hebt om foto’s te maken en dat je je eigen foto’s gemaakt hebt.

De goedkope camera voor kinderen.is gemakkelijk op te laten doormiddel van een bijgeleverd kabeltje en er zit een handleiding bij.

Kortom, wij zijn helemaal weg van de Denver kindercamera en deze gaat ook zeker weten mee op vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *