Leuk houten speelgoed voor een speelkeukentje

Afgelopen maart kreeg mijn dochtertje een speelkeukentje voor haar derde verjaardag. Ze is er vanaf dag één helemaal weg van en speelt er bijna iedere dag wel…

by 

Afgelopen maart kreeg mijn dochtertje een speelkeukentje voor haar derde verjaardag. Ze is er vanaf dag één helemaal weg van en speelt er bijna iedere dag wel even mee. Maar ook mijn zoontje van 2 jaar vindt het speelkeukentje heel leuk. Hij heeft zelf een paar pannetje en deze neemt hij altijd mee naar het kinderkeukentje van mijn dochtertje om zijn eigen kookkunsten te laten zien. Het is erg leuk dat wij hier met z’n allen erg leuk mee kunnen spelen. De ene keer is het een ontbijtje, een ander keer lunchen we gezellig en nog weer een andere je er genieten we van taartjes, koekjes en thee. En vaak doen de lievelings knuffels ook gezellig mee.

Inmiddels hebben wel al aardig wat leuke speelkeuken accessoires, maar toch zijn er ook een paar leuke sets op de verlanglijstjes gekomen. En aangezien ik het houten speelkeukentje voor kinderen nog steeds een grote aanrader vindt, leek het mij leuk om een aantal speelkeukenaccessoires bij elkaar te zetten. Hier komen ze!

Houten blender / Koekjes / Koffiebekers / Donuts / Houten ijsjesset / Pasta / Verjaardagstaart / Bordjes en vorkjes / Houten boodschappen / Houten ijsjes / Houten koffieapparaatje

Nu ik deze leuke speelkeuken accessoires zie krijg ik gelijk zin om er weer samen met mijn kinderen mee te spelen. Het verjaardagstaartje en de ijsjes vind ik heel erg leuk, maar ook de donuts, de koekjes en de koffiebekers zijn erg schattig. Als toevoeging aan het kinderkeukentje vind ik de boodschappen perfect. Mijn zoontje speelt namelijk ook erg graag winkeltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *