Little Lights look-a-like kinderlampen

Een nachtlampje hoort op iedere kinderkamer. Het is gezellig om aan te hebben wanneer je een boekje aan het lezen bent, maar het is vaak…

by 

Een nachtlampje hoort op iedere kinderkamer. Het is gezellig om aan te hebben wanneer je een boekje aan het lezen bent, maar het is vaak ook erg fijn om ‘s nachts aan te hebben staan. Ik vind het zelf altijd wel erg lastig om een lamp ‘s nachts aan te hebben staan, waarbij de stekker in het stopcontact zit. Mijn voorkeur gaat daarom uit naar een kinderlamp op batterijen. Een echt leuke kinderlamp die op batterijen werkt was nog niet gemakkelijk om te vinden, maar het is mij gelukt! Ik heb vandaag een super leuke budget tip voor jullie, waarmee je de kinderkamer nog gezelliger gaat maken.

Little Lights look-a-like wandlampen

Kennen jullie de wandlampen van Little Lights al? Deze zijn geweldig en verkrijgbaar in allerlei mooie figuren. Maar heb je ook wel eens naar de prijskaartjes gekeken? De houten wandlampen van Little Lights zijn namelijk zo enorm duurt. Je zit zo aan de 200 euro per lamp. En dat voor een kinderkamerlamp! Maar gelukkig heb ik hele toffe Look-a-like wandlampen gevonden waar je vast helemaal blij van gaat worden.

Luchtballon wandlamp

De wandlamp die met mij mee naar huis ging, is de luchtballon wandlamp. Deze is gemaakt van hout en voorzien van kleine led-lampjes. Hij is zo leuk! Ik stuurde in de winkel voor de zekerheid een foto naar mijn man met de vraag of hij dit leuke luchtballon lampje aan Tim wilde laten zien en hij werd er gelijk helemaal enthousiast van.

Het lampje is zo mega lief! En hij kostte maar 9 euro! Geen geld voor een leuke kinderkamer lamp die je in principe de hele nacht veilig aan kan hebben staan. Hij werkt namelijk op batterijen. Ik ben er zelf heel erg blij mee, maar Tim is er dubbel zo blij mee. Zodra de luchtballon lamp aan gaat, gaan zijn oogjes stralen. Zijn slaapkamer is nu toch wat verlicht en tegelijkertijd nog gezelliger geworden.

Hieronder zie je trouwens de luchtballon lampen van Little Lights. Ze kosten allebei €219,00 per stuk. Dit scheelt gewoon €210,00!

Egel wandlamp

Naast de luchtballon lamp, is er bij de Kwantum ook nog een leuke egel wandlamp te vinden. Ook deze houten lamp is heel erg schattig en perfect voor een baby- of kinderkamer. Voor Nora nam ik het schelp lampje mee, maar als ze jonger geweest was, had ik ook zeker weten dit schattige egeltje meegenomen.

Onderstaande look-a-likes kwam ik tegen. Het linker lampje zag ik op Bol.com en kost €169,00. Ook mega duur voor zo’n houten lampje. Het rechter lampje is wel van Little Lights en kost €199,00. Dus mocht je bezig zijn met het inrichten van een babykamer of een kinderkamer en je wilt nog een leuke kinderkamerlamp toevoegen, dan is het zeker de moeite waard om even bij deze lieve houten lampjes te kijken. Voor 9 euro kun je ze niet laten liggen, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *