Leuke kinderstoeltjes voor een kinderkamer

De laatste jaren zijn rieten kinderstoeltjes erg populair geworden. Ik had zelf het geluk dat ik twee hele leuke rieten stoeltjes tegenkwam bij de Kringloopwinkel….

by 

De laatste jaren zijn rieten kinderstoeltjes erg populair geworden. Ik had zelf het geluk dat ik twee hele leuke rieten stoeltjes tegenkwam bij de Kringloopwinkel. Het kinderstoeltje van Tim kostte maar 3 euro en het lieve rieten stoeltje van Nora kostte maar 4 euro. Super leuke koopjes! Want ze staan ook nog eens perfect op hun slaapkamertjes.

Ik moet er wel bij zeggen dat het best lastig is om dit soort kinderstoelen in een kringloopwinkel te vinden. Eventueel zou je op marktplaats kunnen kijken, maar vaak zie je ze niet voorbij komen. En toch vind ik wel dat een kinderstoeltje een kinderkamer nóg gezelliger maakt! Het is zo fijn om op een slaapkamer te spelen en met een eigen stoeltje, wordt het nog leuker.

Een paar leuke kinderstoeltjes heb ik onder elkaar gezet. Het stoeltje van Tim heeft het meeste weg van foto 5. En het stoeltje van Nora lijkt het meest op foto 6. Maar ook het beren stoeltje en het stoeltje met konijnenoren vind ik helemaal geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *