Leuke kinderdekbedovertrekken van HEMA

Een winkel die voor mij onmisbaar is zonder dat ik het echt door heb is de Hema. Ik vind het toch altijd wel even leuk…

by 

Een winkel die voor mij onmisbaar is zonder dat ik het echt door heb is de Hema. Ik vind het toch altijd wel even leuk om naar binnen te gaan en vaak koop ik daar best leuke dingen. Denk aan leuke versiering voor feestjes of verjaardagen, mooie woondecoratie, leuk speelgoed (vooral het houten speelgoed) maar ook het textiel van de Hema vind ik erg goed. Zo blijven de theedoeken en handdoeken nog steeds mooi en ook de kinderkleding vind ik van goede kwaliteit. Nu was ik even in de webshop van de Hema aan het rondkijken en toen viel het mij op dat je er ook hele leuke kinderdekbedovertrekken kan kopen. De kinderdekbedden hebben mooie prints en ik verwacht dat ook de kwaliteit erg goed zal zijn. Ik heb mijn zes favoriete kinder- / peuterdekbedovertrekken onder elkaar gezet. Hier komen ze!

Leuke kinderdekbedovertrekken

Leuk zijn ze hè? Ik weet nog goed dat ik voor mijn zoontje op zoek was naar een dekbedovertrek met wilde dieren. Ik ben uiteindelijk bij een wereldkaart uitgekomen en stiekem vind ik deze toch een beetje saai. Het tweede dekbedovertrek met de leeuw en panter zou veel beter in zijn kamertje passen. Maar ook het dekbedovertrek met de verschillende wilde dieren vind ik erg leuk! Je wordt er gewoon blij van. Misschien dat ik deze er zelfs wel bij besteld zou hebben. Door de gele kleur krijgt een kinderkamer ook direct een vrolijk sfeertje en ziet er het “zonniger” uit. Daar hou ik van!

Het dekbedovertrek met de regenbogen zou mijn dochtertje he-le-maal geweldig vinden. Dat weet ik zeker! Ze is dol op regenbogen en in combinatie met deze zachte pastelkleur is het perfect. Ik denk dat ik hem (ondanks dat ze al twee dekbedovertrekken heeft) ga bestellen als cadeautje voor haar verjaardag. Het zal haar slaapkamer nog gezelliger maken.

Ga jij wel eens naar de Hema?

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *