Leuke inspiratie voor het IKEA Kura bed

Sinds kort heeft Tim een nieuwe bed gekregen. Hij wilde net als zijn zus een hoger bed, want hij was nu ook groot. En gelijk…

by 

Sinds kort heeft Tim een nieuwe bed gekregen. Hij wilde net als zijn zus een hoger bed, want hij was nu ook groot. En gelijk had hij, want de afgelopen maanden gaat hij helemaal alleen naar de peuterspeelzaal, heeft hij zijn speentje gedag gezegd en draagt hij overdag geen luier meer. Wat een superheld! En daarom vonden wij ook zeker dat er een nieuw bed mocht komen. Ik was al een tijdje op zoek naar een halfhoogslaper. Het bed van Nora is perfect, alleen wilden we voor Tim toch iets anders. Het Kura bed van IKEA kwam de hele tijd naar voren tijdens het zoeken naar inspiratie op Pinterest, dus is dit bed het uiteindelijk geworden.

Inmiddels staat het Kura bed in zijn slaapkamer en Tim is er meer dan trots op! Hij was door het dolle heen toen hij het bed voor de eerste keer zag en iedere dag vraagt hij of we op zijn bed gaan spelen. Oh, wat was dit een goede aankoop! Zijn oogjes stralen en hij voelt zich nu nog groter.

Maar toch hebben we het bed ook gekocht om hem een beetje te personaliseren en was het eigenlijk de bedoeling om de kinderkamer van Tim weer een toffe make-over te geven. Daarom ben ik op zoek gegaan naar wat mooie inspiratie voor het Kura IKEA bed. Binnenkort zal ik een moodboard maken en deze ook met jullie delen. Ik twijfel nog een beetje of we het bed een kleurtje gaan geven of zo laten. Maar voor nu heb ik van allerlei verschillende soorten inspiratie onder elkaar gezet.

Leuke inspiratie voor het IKEA Kura bed

1 / 2
3 / 4
5 / 6
7 / 8
9 / 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *