Hoe maak je miniatuur eten voor het poppenhuis

Miniatuur eten voor het poppenhuis zelf maken Mijn dochter Nora is echt dol op haar poppenhuis. Ze speelt er dagelijks mee en ook haar broertje…

by 

Miniatuur eten voor het poppenhuis zelf maken

Mijn dochter Nora is echt dol op haar poppenhuis. Ze speelt er dagelijks mee en ook haar broertje vindt het leuk om mee te spelen. Het poppenhuis is voorzien van leuke poppenhuis meubeltjes die ik bij de Action gekocht heb. Het kost daar maar een paar euro, waardoor je gemakkelijk het poppenhuis kan vullen. Ook kocht ik bij Zara Home een hele leuke miniatuur keuken en een miniatuur koelkast. Net wat mooier dan de spulletjes van de Action, maar hier betaalde ik wel wat meer voor.

Om het keukentje en het koelkastje te vullen leek het mij leuk om wat miniatuur eten toe te voegen aan het poppenhuis. Op Aliexpress en in verschillende webshops kun je miniatuur eten kopen, maar eigenlijk kan je het ook heel gemakkelijk zelf maken!

Een tijdje geleden kocht ik polymeer klei bij de Action. Ik had nog wat over en daarvan besloot ik wat miniatuur eten voor het poppenhuis mee te maken. Het zijn uiteindelijk croissantjes en stokbroodjes geworden. En in de koelkast ligt een ijsje. Zodra ik weer bij de Action ben ga ik nog wat meer Polymeer klei halen, want dit is perfect spul om leuke miniatuurtjes mee te maken! Je hoeft het namelijk maar 12 tot 15 minuten in de oven op 130 graden te doen en de klei is hard. Ideaal!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *