De nieuwe Kindercollectie AFTONSPARV van IKEA

Er is sinds kort een super leuke nieuwe kindercollectie bij IKEA te vinden, genaamd Aftonsparv. In deze kindercollectie van IKEA staat de ruimte helemaal in…

by 

Er is sinds kort een super leuke nieuwe kindercollectie bij IKEA te vinden, genaamd Aftonsparv. In deze kindercollectie van IKEA staat de ruimte helemaal in het midden. Van lieve knuffelige astronautjes tot aan toffe kinderkamer lampjes. En er is zelfs een ruimteschip in deze collectie te vinden!

Ik ben zelf helemaal verliefd op de knuffels. Het konijntje, het poesje en het beertje zijn zo schattig! Die verdienen een plekje op de kinderkamer. Maar ook de vingerpoppetjes vind ik mega schattig. Zo leuk om een voorstelling mee te geven.

En om de slaapkamer van jouw kind helemaal om te toveren tot een zonnestelsel, kun je aan de slag gaan met de mooie gordijnen, dekbedovertrekken en sfeervolle lampjes. Wat dacht je van een raketlampje? Of vind je het planetenlampje net wat leuker?

Tenslotte kun je als kind ook fijn gaan knutselen. Op de bekende tekenrol is een mooie prent afgedrukt waar je veel inkleurplezier uit kan halen. Maar ook zijn er kleine kartonnen planeetjes in de AFTONSPARV kindercollectie te vinden die je zelf in kan kleuren. En houd je toch meer van spelletjes, dan is het bijpassende memoryspel vast eentje die in de smaak gaat vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *