De kinderkamer bij Lieke van Lexmond

Onlangs zag ik een bericht op internet dat Lieke van Lexmond haar huis te koop heeft staan. Ik was toch wel nieuwsgierig en daarom besloot…

by 

Onlangs zag ik een bericht op internet dat Lieke van Lexmond haar huis te koop heeft staan. Ik was toch wel nieuwsgierig en daarom besloot ik even te gaan kijken naar de foto’s van de woning. Binnenkijken bij iemand vind ik altijd erg leuk en als het dan ook nog eens bij een bekende Nederlander dan is het natuurlijk nog iets leuker. Ik was enorm verrast door de mooie inrichting van de woning en vooral de kinderkamer in het huis vond ik prachtig! De kinderkamer is heel sprookjesachtig ingericht en toch vrij rustig gehouden. Ik werd op slag verliefd! Benieuwd geworden naar de kinderkamer bij Lieke van Lexmond? Hier komen de foto’s!

De kinderkamer is behoorlijk ruim voor een kinderkamer en toch is het heel sfeervol ingericht. De muurkleur vind ik ook perfect passen bij de hemeltje boven het mooie bed. Het is een heerlijk, gezellig tentje waar ieder kind blij van wordt. En hoe leuk is het dat het bed precies in de nis past. Het lijkt wel alsof het er voor gemaakt is.

Aan de andere kant staat een mooie oude kast. De spiegels aan de buitenkant van de deurtjes vind ik heel erg tof! Daar zou ik nooit zo aan gedacht hebben. Ze maken de kamer nog lichter, dieper en speelser. Daarnaast zijn spiegels natuurlijk super leuk om op je kamer te hebben staan!

Tegen de andere zijde van de kamer staat nog een schitterende kast. Volgens mij heeft de kast allemaal goudkleurige accenten. Heel sprookjesachtig en hij blend perfect met de muur.

Om de ruimte te breken hebben ze gekozen om twee heerlijke vloerkleden op de vloer te leggen. Ik vind het gele vloerkleed heel goed gevonden. Je zou het misschien in de winkel niet snel kiezen, maar in deze kinderkamer komt hij helemaal tot z’n recht.

Wat ook erg opvallend is, is het oude poppentheater. Dit is ook wel echte een eyecatcher in de kinderkamer! De combinatie van het mooie bedhemel, het poppentheater, de prachtige kledingkasten en de vloerkleden zorgen voor een heel magisch geheel. Love it!

van een paar items uit de kinderkamer bij Lieke van Lexmond thuis heb ik look-a-likes opgezocht.

Bedhemel: Archive Store
Grote Giraf knuffel: H&M
Luchtballon lamp: Lidor
Malawi stoeltje: Bol.com
Vilten zwaan: Dekleinevogelaar.nl
Vloerkleed: Action

Foto’s: Roemer Visscherstraat 39, Amsterdam | Broersma Werken & Wonen

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *