9x Leuke houten poppenhuizen

Eén van het favoriete speelgoed in huis en één van de leukste cadeautjes om aan een kind te geven is een poppenhuis. Het is zo…

by 

Eén van het favoriete speelgoed in huis en één van de leukste cadeautjes om aan een kind te geven is een poppenhuis. Het is zo leuk om als kind rollenspellen te spelen en je eigen kamertjes in huis gezellig te maken. Zowel mijn dochter van 4 jaar en mijn zoontje van 2 jaar vinden het leuk om met het poppenhuis te spelen. Mijn man maakte het poppenhuis zelf van hout. Het was even een klus om een houten poppenhuis te maken, maar uiteindelijk is het heel leuk geworden. Ik ging vervolgens aan de slag met verf (verftesters van de bouwmarkt) en met behang (dik cadeaupapier of restjes behang), wat uiteindelijk voor een leuk resultaat zorgde. Maar natuurlijk zou je ook een houten poppenhuis kunnen kopen. Scheelt een hele hoop tijd, energie en vaak zitten er ook al leuke poppenhuis meubeltjes bij. Daarom ging ik op zoek naar houten poppenhuizen die ikzelf echt heel tof vind en ik zette ze onder elkaar. Hier komen ze!

Mooie houten poppenhuizen

1 Janod Poppenhuis Mademoiselle / 2 Petite Amélie / 3 Little Dutch poppenhuis / 4 Vertbaudet Romantisch poppenhuis / 5 Rijoka houten poppenhuis / 6 Hema houten poppenhuis / 7 Rijoka poppenhuis / 8 Petite Amelie / 9 Lidl Playtive houten poppenhuis

Leuke houten poppenhuizen hè? Het is zo fijn om te zien dat kinderen er erg veel plezier uit halen en dat je als ouder af en toe ook gezellig mee kan spelen. Mijn favoriete poppenhuis is toch wel die van Rijoka, Vertbaudet en van Petite Amelie. Leuke compacte poppenhuizen waar eigenlijk alles in zit. Perfect voor uren speelplezier!

Naast een mooi poppenhuis vinden onze kinderen het ook erg leuk om met een houten speelkeukentje te spelen. Iedere dag spelen ze er mee en het is zo lief om te zien dat ze voor elkaar lekkere dingen aan het “koken” zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *