10 leuke vloerkleden voor een kinderkamer

Eén van de leukste dingen om te doen is het inrichten van kinderkamers. Kinderkamers zijn vaak vrolijke kamertjes in huis waar een kind zich fijn, ontspannen…

by 

Eén van de leukste dingen om te doen is het inrichten van kinderkamers. Kinderkamers zijn vaak vrolijke kamertjes in huis waar een kind zich fijn, ontspannen en veilig voelt. Een eigen kamertje waar je lekker kan spelen en heerlijke kan slapen. Persoonlijk vind ik het leuk als een kinderkamer een thema of bepaalde kleuren heeft. Maar ook kinderkamers die gezellig mengelmoesje van veel vrolijkheid zijn, zijn de perfecte plekjes voor kinderen.

Het leek mij leuk om opzoek te gaan naar leuke vloerkleden voor een kinderkamer. Want stiekem vind ik dat iedere kinderkamer een vloerkleed moet hebben. Het geeft heel veel sfeer, vaak nog wat extra kleur en het is natuurlijk perfect om op te spelen. Ik heb 10 leuke vloerkleden voor een kinderkamer gevonden en voor je onder elkaar gezet. Dus mocht je nog opzoek zijn naar een leuk vloerkleed voor de kinderkamer of voor de babykamer, dan zit hier vast wel eentje tussen!

10x Leuke Vloerkleden Voor Een Kinderkamer

1. Sass & Belle vloerkleed beer / 2. Tapis Petit kindervloerkleed / 3. Jute vloerkleed KidsDepot kleuren / 4. Vloerkleed leeuw OTTO / 5. Vloerkleed ijsje van Maison Deux / 6. Ananas vloerkleed Ferm Living / 7. Vloerkleed kinderkamer leeuw Sass & Belle / 8. Vloerkleed vissen Leen Bakker / 9. Lilipinso Poppy vloerkleed kinderkamer / 10. Roommate vloerkleed olifantjes

Leuk zijn ze hè? Ik ben vooral weg van het vloerkleed met olifantjes en het vloerkleedje van Lilipinso. Maar ook het vloerkleed met het ijsje is geweldig! Alleen is het prijskaartje helaas minder geweldig, maar wie weet kom ik een keertje een look-a-like tegen.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *