Een kastje voor de kinderkamer opknappen

Via Marktplaats kwam ik aan het begin van de week een heel leuk kastje tegen. Hij was duidelijk gebruikt, maar aangezien hij gratis werd weg…

by 

Via Marktplaats kwam ik aan het begin van de week een heel leuk kastje tegen. Hij was duidelijk gebruikt, maar aangezien hij gratis werd weg gegeven leek het mij leuk om hem op te halen. Ik kon er met mijn bakfiets heen en voor ik het wist ging hij mee naar huis. Hij was precies zoals ik gehoopt had! Eenmaal thuis werd hij ook erg goed ontvangen door mijn kinderen. Het laadje en het deurtje werd open gedaan en er werden al een paar spulletjes ingelegd.

Toen de kids in bed lagen was het tijd om aan de slag te gaan. Ik had nog een mooie oudgroene kleur verf in huis, dus ik kon gelijk beginnen. Het kastje was best schoon en ook hoefde het bijna niet geschuurd te worden. Yes!

Er gingen twee laagjes groene verf over het oude kastje heen en ja hoor, hij was perfect! Ik ben heel erg blij dat ik deze vondst op Marktplaats vond en vooral omdat hij ook nog helemaal niets kostte! Hij staat erg leuk op de kamer van mijn zoontje Voor de foto heb ik er even wat opgezet, maar hij mag natuurlijk helemaal zelf weten welke leuke kinderkamer decoratie hij er op en in gaat zetten.

Het enige waar ik nu nog naar opzoek ga zijn twee leuke deurknopjes die goed bij een kinderkamer passen. Ik ben al even gaan rondkijken en inmiddels heb ik deze leuke deurknopjes gevonden.

Leuke deurknopjes kinderkamer

1. Zara Home (€7,99 per 2 stuks) / 2. Sass & Belle (€7,50) / 3. Xenos (€2,99) / 4. Goedinstijl (€5,95) / 5. Madam Stoltz (€4,50) / 6. Jan&Juup (€7,50) / 7. Xenos (€2,99) / 8. Zara Home (€5,99 per 2 stuks) / 9. Sass & Belle (€8,95) / 10. Sass & Belle (€8,50)

Leuk zijn deze deurknopjes voor een kinderkast hè! Ik ben helemaal weg van de olifant en de walvis. Maar ook de houten deurknopjes van Zara Home vind ik heel schattig! Voor nu zou ik kiezen voor nummer 8 en zodra mijn zoontje wat ouder is, ga ik voor een wat stoerdere deurknopjes. Je kan ze namelijk heel gemakkelijk vervangen, waardoor je er zo weer een ander kinderkamer kastje van kan maken.

Bekijk ook deze leuke posters voor een kinderkamer!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *