10x Leuke houten kinderkeukentjes

1. Lief keukentje he? Hij heeft mooie zachte kleuren en een heel schattig gordijntje. Hij is van de webshop Sklum, waar je nog veel meer…

by 

1. Lief keukentje he? Hij heeft mooie zachte kleuren en een heel schattig gordijntje. Hij is van de webshop Sklum, waar je nog veel meer leuke items voor je interieur en de kinderkamer van vinden. Een grote aanrader! Prijs: €69,95

2. Dit speelkeukentje is van het merk Bloomingville. Hij heeft wat donkere kleuren dan de andere kinderkeukentjes in deze lijst. Maar dat maakt hem ook wel weer heel erg leuk. Prijs: €169,00

3. Dit tuin keukentje is zowel leuk om in huis neer te zetten als in de tuin. Lekker tuinieren of een eitje bakken. Het kan allemaal! Prijs: €226,18.

4. Dit keukentje is één van mijn favorieten. Hij is van Zara Home en ik vind hem heel schattig. De kleuren zijn mooi en ook het gordijntje is lief! Prijs: €79,99.

5. Heb je een kindje dat helemaal dol is op roze, dan is dit kinderkeuketje perfect! Hij is van Maisons du Monde en ook deze webshop is een aanrader. Prijs: €119,00.

6. Dit is het keukentje hebben wij in huis staan. Hij is van Petit Amelié en kost €119,00.

7. Dit keukentje past heel goed in een Scandinavisch interieur. Heel simpel en je kan hem maken zoals je wilt. Hij is van Ferm Living. Prijs: €229,00.

8. Een kinderkeukentje met accessoires waar je gelijk mee kan spelen. Alles zit er bij, zelfs de fluitketel. Hij is van Tender Leaf Toys en kost €179,90.

9. Dit speelkeukentje valt vast op tussen de andere keukentjes. De vorm is heel anders en toch heeft het alles wat je nodig hebt. Hij is van Vertbaudet en kost €64,39.

10. Het laatste kinderkeukentje is van Munsterkind. Hij heeft mooie stoere kleuren en is net wat breder dan de andere keukentjes. Perfect voor een echte keukenprins! Prijs: €174,90.

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *