Het geboortekaartje van Nora

Het is al bijna 5 jaar geleden, maar ik kwam erachter dat ik eigenlijk nooit eerder het geboortekaartje van Nora en Tim heb laten zien….

by 

Het is al bijna 5 jaar geleden, maar ik kwam erachter dat ik eigenlijk nooit eerder het geboortekaartje van Nora en Tim heb laten zien. Best wel jammer, want ze zijn zo schattig! Iedere keer als ik ze weer zie, dan word ik weer blij van de geboortekaartjes. En Nora en Tim gelukkig ook. Het is ook zo grappig dat ik destijds deze geboortekaartjes zelf ontworpen heb en dat ze heel goed passen bij de onze beide kinderen. Nora is namelijk dol op konijntjes en haar lievelingsknuffels / geboorteknuffels zijn haasjes. En laten er nu net allemaal konijntjes op het kaartje staan. Zo leuk!

Ik weet nog goed dat ik op zoek ging naar een mooi geboortekaartje. Er is enorm veel keus, maar het perfecte kaartje kon ik niet vinden. Het dichter is bij de uitgerekende datum kwam hoe lastiger het werd. Daarom ging ik op Pinterest kijken naar mooie voorbeelden van geboortekaartjes. Hier haalde ik wat inspiratie vandaan en ik besloot zelf aan de slag te gaan. De illustraties, het lettertype, de vormgeving en uiteindelijk bestelde ik de kaartjes bij een kaartjeswebshop.

Een paar dagen later kreeg ik het pakketje en kon ik niet wachten om het resultaat te bewonderen. Het is toch wel even spannend, omdat je niet zeker weet of alle kleuren en illustraties wel mooi gedrukt worden. En ja hoor, het geboortekaartje was perfect!

Ook bestelde ik er schattige roze enveloppen bij en goudkleurige hartjes stickers om de enveloppen mee te zegelen. Het was een feestje om ze te versturen! Binnenkort zal ik ook het geboortekaartje van Tim laten zien. Hij lijkt wel op dit kaartje en past ook precies bij Tim. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *