Recensie Sinterklaasliedjes van Mark Janssen

De magische tijd van het jaar gaat weer beginnen. Gisteren is Sinterklaas weer in ons land gekomen en wat keken wij ernaar uit. Het is…

by 

De magische tijd van het jaar gaat weer beginnen. Gisteren is Sinterklaas weer in ons land gekomen en wat keken wij ernaar uit. Het is zo spannend, bijzonder en feestelijk tegelijk en stiekem kon ik ook niet wachten om die stralende koppies te zien toen Nora en Tim vanmorgen in hun schoentje keken. Het is zo leuk dat het verhaal van Sinterklaas zo leeft en dat ze er helemaal in op gaan. Als kind vond ik deze tijd ook zo geweldig en ik wil graag dat mijn kinderen hier ook volop van genieten. Nu kwam ik laatst bij de boekenwinkel een heel leuk nieuw Sinterklaasboek tegen, namelijk Sinterklaasliedjes van Mark Janssen. Wij zijn thuis best dol op boeken en daarom nam ik hem mee. Het mooie boek viel direct in de smaak en daarom vond ik dat ik hem met jullie moest gaan delen!

Sinterklaasliedjes is een boek dat een prachtige aanwinst is om tijdens de Sinterklaas periode in huis te hebben. Dit mooie boek staat namelijk vol met de meest bekende liedjes en worden tot leven gewekt door de schitterende illustraties. Van “Zie de maan schijnt door de bomen” tot aan “Sinterklaas kapoentje”. Vrolijke liedjes om samen te zingen of voor te lezen. Door de illustraties komen de liedjes nog meer tot leven.

Daarnaast hebben wij ontdekt dat Sinterklaasliedjes ook een erg leuk zoekboek is. Op iedere pagina zijn er zeven kinderen te zien die op avontuur zijn. Daarnaast zijn de volgende dingen op iedere bladzijde geïllustreerd, waardoor je hier naar op zoek kan gaan.

  • Een wit hondje
  • De staf van Sinterklaas
  • Drie mijters
  • Een juten zak

Dit maakt het boek Sinterklaasliedjes nog specialer! Zoekboeken vinden we erg leuk en daarom is dit boek een hele grote favoriet geworden. Het is een aanrader om nu in huis te halen, maar ook erg leuk om cadeau te geven tijdens Pakjesavond.

Titel: Sinterklaasliedjes
Auteur: Mark Janssen
Uitgever: Lemniscaat
ISBN: 9789047712213
Verschijningsdatum: oktober 2020
Bladzijden: 32
Leeftijd: 2+
Prijs: € 10,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *