DIY Lolly van spekkies

Vandaag hebben we weer iets super leuks voor jullie bedacht, namelijk spekkie lolly’s! Deze lolly’s van spekkies zijn heel gemakkelijk om te maken en het…

by 

Vandaag hebben we weer iets super leuks voor jullie bedacht, namelijk spekkie lolly’s! Deze lolly’s van spekkies zijn heel gemakkelijk om te maken en het resultaat is heel feestelijk. Daarom zijn deze lolly’s perfect om uit te delen tijdens een kinderfeestje of als traktatie.

Voor het maken van deze lolly’s van spekkies heb je langwerpige gedraaide spekjes nodig. Deze kun je in de supermarkt vinden. Wij hebben voor de stokjes cakepop stokjes gebruikt en deze extra mooi gemaakt met wasbi tape. Het is belangrijk om te weten dat je geen hele dikke stokjes moet gebruiken. Doe je dit wel dan scheurt het spekje en rolt de lolly weer uit. Het stokje van de cakepops was eigenlijk al een beetje te dik. Maak de lolly’s daarom ook niet te lang van tevoren. De spekjes zullen wat uit gaan drogen, waardoor ze ook sneller kunnen gaan scheuren.

Ga de ze trakteren, dan kun je er nog een zakje omheen doen met een mooi lintje, zodat het echt een feestje wordt.

Deze leuke lolly van spekkies zijn niet alleen heel erg leuk om uit te delen, maar ze zijn ook heel gezellig om samen te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *