DIY Glitter Paaseieren

Het versieren van Paaseieren is een super leuke bezigheid om samen met kinderen te doen. Je kan er helemaal mee los gaan en de mooiste…

by 

Het versieren van Paaseieren is een super leuke bezigheid om samen met kinderen te doen. Je kan er helemaal mee los gaan en de mooiste creaties maken. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het simpel te houden en ze feestelijk te versieren met glitters! Kinderen vinden glitters geweldig en eigenlijk staan glitter Paaseieren ook wel echt heel tof op de Paasbrunch tafel. Dus aan de slag!

Glitter Paaseieren

Wat heb je nodig

  • Bruine gekookte eieren
  • Glitterlijm (Action)
  • Eventueel andere glitters

Eigenlijk heeft deze DIY geen uitleg nodig, want het enige dat je hoeft te doen is het koken van de eieren, ze af laten koelen en vervolgens te versieren met glitters. Glitterlijm is daar perfect voor, maar je zou ook eerst wat lijm aan kunnen brengen op de gekookte eitjes en er vervolgens wat glitters overheen strooien. Dat heb ik ook gedaan. De glitters die ik gebruikt heb heb ik gekocht bij de Action. Ook de gouden sterretjes heb ik bij de Action gekocht. Het is best al een lange tijd geleden, dus ik weet niet of ze nog in de winkel te vinden zijn.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *