De 4e verjaardagstaart van Nora

Afgelopen zaterdag vierden we de vierde verjaardag van Nora. Ik had eigenlijk niet zien aankomen dat de vierde verjaardag van een kind extra speciaal is….

by 

Afgelopen zaterdag vierden we de vierde verjaardag van Nora. Ik had eigenlijk niet zien aankomen dat de vierde verjaardag van een kind extra speciaal is. Op deze leeftijd weten ze echt dat ze (bijna) jarig zijn én er komt nog eens bij dat er veel gaat veranderen. Ze gaat nu naar de basisschool. Zo leuk en spannend tegelijk! Maar voordat het zo ver was, kon ze eerst nog uitgebreid genieten van haar verjaardag.

Vorig jaar bestelde ik een regenboog verjaardagstaart voor haar. Ze vond deze taart zo leuk, dat ze ook dit jaar graag dezelfde regenboogtaart wilde hebben. Om de taart extra speciaal te maken, maakte ik haar favoriete knuffels en een regenboog met polymeer klei. Ze heeft 6 knuffelhaasjes waar ze mega dol op is, waardoor het niet anders kon dat deze op haar verjaardagstaart kwamen te staan. Ik ben er ongeveer 2,5 avond mee bezig geweest om ze te maken. Het is even wennen om met polymeer klei te werken, maar eigenlijk is het ook heel rustgevend. De polymeer klei die ik gebruikt heb, is afkomstig van de Action. Het is goedkoop en de kleuren zijn mooi. Het is zeker aan te raden om het eens te proberen. Je zou er ook leuke miniatuurtjes voor een poppenhuis van kunnen maken.

Door middel van satéprikker zette ik de regenboog en de haasjes op de taart. De ballonnen heb ik vorige jaar online besteld, maar zou je ook heel gemakkelijk zelf kunnen maken.

Ik had de regenboogtaart in de keuken neergezet en ik vertelde dat ze nog niet mocht kijken. Dit vond ze erg lastig, omdat ze al een beetje wist wat voor taart het zou zijn. Toen de visite er eenmaal was, zette ik de regenboog taart op tafel en zag ik haar oogjes stralen. Ze was super blij toen ze haar verjaardagstaart zag. Vol trots ging ze het kaarsje uitblazen en het leuke is, is dat ze nu ook nog kan spelen met haar klei haasjes en regenboog. Een extra cadeautje :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *