Budget speeltip: Maak je eigen bouwplaats

Auto’s en graafmachines zijn erg populair bij jonge kinderen. Ze kunnen er veel fantasie in kwijt en het is zo leuk om te horen wanneer…

by 

Auto’s en graafmachines zijn erg populair bij jonge kinderen. Ze kunnen er veel fantasie in kwijt en het is zo leuk om te horen wanneer ze de geluiden van de voertuigen na gaan doen. Bij ons thuis spelen we ook heel veel met verschillende auto’s. Ik merk bij mijn zoontje dat hij graafmachines en bouwvoertuigen geweldig vindt en daarom ging ik opzoek naar een leuke DIY / budgetspeeltip speciaal voor hem. En ja hoor, al snel vond ik iets geweldig! Iets waarbij de bouwvoertuigen nog beter tot z’n recht komen, dat perfect in een sensorische speelbak kan en waar hij zich een lange tijd mee kan vermaken. Oh, en had ik al gezegd dat deze DIY echt super budget is? Ik vind het zelf een geweldige speeltip en in principe kost het maar €0,99! Whoehoe!!

Budget speeltip – Maak je eigen bouwplaats met zand, steentjes en bouwvoertuigen!

Wat heb je nodig

Voor deze Budget speeltip heb je niet veel nodig, namelijk;

diy bouwplaats

Maak je eigen bouwplaats van decoratie zand en steentjes

Ik heb één verpakking decoratie zand gekocht. Op zich was dit wel voldoende, maar wil je het nog leuker maken, dan kun je er natuurlijk nog één verpakking aan toevoegen.

Mijn zoontje heeft geholpen met het klaarmaken van de bouwplaats. Ook dit was een erg leuke bezigheid. Zelf zand op de bouwplaats storten, vervolgens kwamen de kleine steentjes uit de verpakking en tot slot de grote keien. Hij kon niet wachten om zijn graafmachines in de bak te zetten en er mee te gaan spelen!

We hebben er samen een tijd mee gespeeld. Het is geweldig als rollenspel en ook zijn zus vond het heel leuk! Heb je thuis een sensorische speelbak, dan zou je dit decoratie zand/steentjes er perfect voor kunnen gebruiken.

leuke speeltip jongens

Ga jij deze bouwplaats ook maken?

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *