Review Rainbow Bath Cloud van de Action

Langzaam gaan we al weer richting de feestdagen toe. En dat merk je. De winkels komen weer vol te liggen met dingen voor Sinterklaas en…

by 

Langzaam gaan we al weer richting de feestdagen toe. En dat merk je. De winkels komen weer vol te liggen met dingen voor Sinterklaas en ook op reclames verschijnen weer steeds vaker cadeautjes voor de feestdagen. Zo zien wij de laatste tijd steeds de reclame van Glibbi Regenboog bruisbal voorbij komen. Een bruisbal in de vorm van een wolkje en zodra je deze in het water doet, ontstaat er een regenboog. En ja, dat vinden mijn kinderen geweldig! Helaas hebben wij geen bad, dus kwam ik er iedere keer toch goed mee weg. Totdat ik een soortgelijk product bij de Action tegenkwam, namelijk de Rainbow Bath Cloud van Lavato. Deze regenboog bruisbal was een stuk goedkoper dan de Glibbi varant, dus daarom kon ik hem niet laten liggen. En vandaag gaan we het reviewen en delen we onze ervaring.

Glibbi Boom Regenboog bruisbal

De Glibbi regenboog bruisbal draagt de naam Glibbi Boom. Het is een schattig wit wolkje en zodra je deze in het water van een bad legt ontstaan er regenboog kleuren. Voor kinderen is dit natuurlijk heel erg leuk, maar ook voor volwassenen is dit erg grappig. Het is niet voor niets dat de LUSH nog zo populair is. We vinden bruisballen nou eenmaal heel erg lekker om in bad te hebben. De Glibbi Boom is eigenlijk alleen maar online te bestellen. Het nadeel hiervan is dat je verzendkosten moet betalen en dat de leuke bruisbal niet heel goedkoop is. Voor de Glibbi Boom van Simba betaal je al gauw meer dan 5 euro per stuk.

Rainbow Bath Cloud van de Action

De Rainbow Bath Cloud van Lavato die te koop is bij de Action heeft heel veel weg van die van Glibbi. Ik heb alleen het vermoeden dat de kleuren van de regenboog wat anders zijn. Deze bevat namelijk de kleuren roze, geel, groen en paars. Niet helemaal de kleuren van de regenboog, maar toch wel heel tof! Daarnaast kost de Rainbow Bath Cloud van Lavato maar €1,69. Een mooi prijsje voor een grote bruisbal.

Review Rainbow Bath Cloud van Lavato

Het was zo ver! We hebben helaas geen bad om de regenboog bruisbal in uit te proberen, maar in plaats daarvan gebruiken we een grote bak. Het was vandaag heerlijk weer en daarom gingen we de bathbomb lekker in de tuin uitproberen. Nora kon natuurlijk niet wachten, dus zij mocht hem in het water doen. En ja hoor, al snel begon de bruisbal heerlijk te schuimen en kwamen er kleuren tevoorschijn. Wauw!!! Hun oogjes begonnen te stralen en ze gingen heerlijk met hun handjes door het water. Het water was al snel bedekt met een dikke laag schuim en tussendoor zag je de vier verschillende kleuren. Het was toch wel even jammer dat we geen bad hebben, want onder zo’n lekkere schuimlaag wil iedereen wel liggen.

Nora smeerde haar armen in met het schuim, maar al snel zei ze dat haar armen pijn begonnen te doen. Ze is nog maar 4 jaar, dus echt pijn zou het niet hebben gedaan, maar ik zag wel dat haar armen wat rood waren geworden toen ik het schuim van haar afspoelde. Tim had er verder geen last van. Nora heeft van haarzelf geen gevoelige huid, maar ik verwacht dat deze bruisbal niet heel fijn is voor iemand die wat gevoelig is voor zeepproducten. Daarnaast deed ze het schuim rechtstreeks op haar huid en in een bad zou natuurlijk meer water zitten, waardoor de verhoudingen veranderen. Maar goed, het is zeker iets wat ik graag mee wil geven.

Onze ervaring van de Rainbow bruisbal van de Action

Het duurde een paar minuutjes voordat de hele regenboog bruisbal weg was. Er was een lekker schuim ontstaan en langzaam gingen de kleuren weg. Het was geweldig om het uit te proberen en ik denk dat ik er binnenkort nog eentje ga halen. Wie weet gaan we nog een keertje een weekendje weg en hebben we een huisje of hotelkamer met een bad en dan is het natuurlijk erg leuk om ‘m in een bad uit te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *