Review Anti muggen stickers en armbandjes van de Action

Mijn dochter wordt altijd geprikt door een mug. En het blijkt ook zo te zijn dat sommige mensen meer last van muggen hebben dan andere…

by 

Mijn dochter wordt altijd geprikt door een mug. En het blijkt ook zo te zijn dat sommige mensen meer last van muggen hebben dan andere mensen. Het is zo zielig om te zien dat een jong kind onder de muggenbulten zit. Nora gaat vervolgens ook vaak krabben, waardoor het alleen maar erger wordt en er vervolgens wondjes ontstaan. Vooral ‘s nachts heeft ze erg last van muggen. Ze roept me dan en iedere mug die ik dan tegenkom gaat eraan. En toch blijft ze muggenbulten krijgen. Zo vervelend.

Bij de Action kwamen we nu speciale stickers en armbandjes tegen die ervoor zorgen dat je niet meer geprikt gaat worden door muggen. Beide producten waren erg goedkoop, waardoor het het proberen zeker waard. Inmiddels hebben we zowel de muggenstickers als de muggenarmbandjes een paar nachten uitgeprobeerd en laten we graag weten of ze geholpen hebben.

Anti muggen pleisters Action

Kinderen vinden stickers vaak helemaal geweldig. En als ze ook nog eens overal opgeplakt mogen worden, is dat natuurlijk nog leuker. De anti muggen stickers van de Action hebben afbeeldingen van verschillende wilde dieren. Er zitten 6 verschillende stickers in een hersluitbaar pakje van 24 stickers en zijn rond van vorm. Ze zijn gemaakt van een zacht materiaal en ze zijn gemakkelijk van oppervlaktes af te halen. De anti muggen stickers bevatten een geurmix van citriodiol en citronella en zijn tot 7 dagen effectief.

Ingrediënten: cymbopogon winterianus herb extract, eugenol, cymbopogon schoenanthus olie, eucalyptus citriodora oil.

Nora was de muggen ook erg zat en besloot daarom direct 6 stickers op verschillende plekken op haar bed te plakken. Als de muggen nu als nog zouden gaan prikken, dan wisten we zeker dat de anti muggen stickers van de Action niet werkten.

Inmiddels zijn we een aantal nachten verder en we kunnen vol enthousiasme vertellen dat de stickers echt geholpen hebben! Er is geen mug meer gesignaleerd. Wel was de temperatuur buiten iets omlaag gegaan, waardoor er ook waarschijnlijk minder muggen waren, maar dan nog waren het er anders vast een paar geweest. We zijn erg blij dat deze stickers echt hun werk hebben gedaan en dat muggen op een hele simpele manier dus eigenlijk op afstand te houden zijn. Yes!

Prijs: €0,99

Anti muggen armbandjes van de Action

Naast de stickers tegen muggen hebben wij ook de armbandjes tegen muggen mee genomen. Tim ging voor een gele en Nora voor een roze. Er was ook nog een blauw anti muggen armbandje. Het is gelijk al erg leuk dat de armbandjes verkrijgbaar zijn in verschillende leuke kleuren.

De armbanden zien er hetzelfde uit als die spiraalvormige haarelastiekjes. Hierdoor zijn ze gemakkelijk om de pols te doen en kunnen ze niet knellen wanneer jouw kind aan het slapen is. Maar mocht je kind het niet fijn vinden om een armband te dragen tijdens het slapen, dan kun je het natuurlijk ook op een nachtkastje leggen of aan het bed hangen. Tim wilde hem namelijk niet dragen.

Ook het anti muggen armbandje hebben we een aantal nachten achter elkaar getest en ook hiervan kunnen we zeggen dat het goed z’n werk heeft gedaan. Ook nu hadden we geen last meer van muggen. De armbandjes tegen muggen gaat ook een paar dagen mee. Ze zijn erg leuk, maar door de hoeveelheid stickers kun je beter kiezen voor een pakje stickers. Dat is in verhouding goedkoper en ze gaan langer mee.

Prijs: €0,79


Naast dat het muggen op de slaapkamer op afstand houdt, zijn deze anti muggen stickers ook ideaal om mee te nemen als je bijvoorbeeld gaat kamperen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *