Mini voorraadpotjes met gebakjes van de Action

De Action blijft mij verrassen. En terwijl ik vaak voor iets anders naar de Action ga, kom ik meestal nog wel iets meer tegen. Het…

by 

De Action blijft mij verrassen. En terwijl ik vaak voor iets anders naar de Action ga, kom ik meestal nog wel iets meer tegen. Het is zo gek dat je bijna niet de Action kan verlaten zonder iets te kopen. Want ook dit keer; ik ging er heen om hele gave HKliving look-a-like voorraadpotten te halen. Ik ben dol op de merk en voor maar €2,49 kon ik het niet weerstaan. Maar terwijl ik naar deze potten zocht vielen mijn ogen in eens op hele schattige mini voorraadpotjes met gebakjes erop. Super lieve kleine taartjes, donuts en cakejes boven op het dekseltjes. Alleen de potjes vond ik al erg leuk, maar met deze taartjes erop zijn ze natuurlijk helemaal geweldig!

Wij vinden het thuis erg leuk om te bakken en dan maken we onze baksels het liefst ook nog af met kleurrijke sprinkels. De kleine voorrraadpotjes van de Action zijn perfect om sprinkels in te doen. Daarom gingen we aan de slag om de potjes te vullen. Het werd een groot feest en wat staat het gezellig! Ik heb vier varianten van deze leuke voorraadpotjes gekocht, maar er waren er nog een paar. Het is dan ook zeker de moeite waard om even in de winkel te kijken. Vooral als je weet dat ze maar €0,79 per stuk kostte.

Prijs: Mini voorraadpotjes €0,79 per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *