Leuke Sinterklaas cadeautjes voor meisjes tot 2 euro!

De maanden november en december zijn vaak erg drukke maanden. We kopen massaal cadeautjes om onze geliefden mee te verrassen. Nu kun je het natuurlijk…

by 

De maanden november en december zijn vaak erg drukke maanden. We kopen massaal cadeautjes om onze geliefden mee te verrassen. Nu kun je het natuurlijk zo duur maken voor jezelf als je wilt. Er zijn talloze winkels met de mooiste dingen, maar gelukkig zijn er ook veel winkels waar je terecht kunt voor goedkope cadeautjes. Meestal koop ik één of twee wat duurdere cadeautjes en vul ik het aan met kleine of goedkopere cadeautjes. Bij een (jong) kind gaat het vaak om de hoeveelheid en niet om de waarde en daar moet je juist als ouder gebruik van maken. Zo vond ik bij de Action, Lidl, Hema en Kruidvat super veel leuke cadeautjes voor kinderen die heel betaalbaar zijn. Het leek mij leuk om er een paar van uit te lichten en vandaag laat ik daarom 5 leuke cadeautjes voor meisjes zien die nog geen 2 euro kosten! Ik heb ze allemaal gekocht bij de Action en bij ons thuis gaan ze hoe dan ook in de smaak vallen. Hier komen ze.

Dagboekje van My Little Pony met kleurenpen

cadeau sinterklaas meisje 3

Hoe leuk is het om een eigen dagboekje te hebben! Deze is toevallig van My Little Pony maar bij de Action waren er nog een paar andere varianten te vinden. Als kind vond ik een dagboekje erg leuk en als er ook nog eens zo’n leuke pen bij zit, dan is het wel echt een heel geslaagd cadeautje. Ik betaalde er €195 voor.

Sieraden cadeauset

sinterklaas cadeautje meisje 3 4

Bij ons thuis vinden we het erg leuk om te verkleden en onszelf mooi te maken met sieraden en haaraccessoires. Nora kan zich er uren mee vermaken. Ik weet daarom zeker dat ook deze sieraden cadeauset in de smaak gaat vallen. Dit setje bevat armbandjes en kettingen. Ook hiervan waren meerdere varianten verkrijgbaar, maar dit setje vond ik er het leukste uitzien. En wat nog leuker is, is dat hij maar €1,99 kostte.

Zeemeermin haarband

sinterklaas cadeau meisjes

Zoals ik al vertelde vinden Nora en Tim het erg leuk om zich te verkleden. Bij de sieraden vond ik helemaal onderin in een bak deze leuke Mermaid haarband. Ik kon bijna niet geloven dat hij maar €1,29 kostte, want bij een kinderwinkel betaal je al snel 10 keer zo veel. Hij ziet er geweldig uit. Met glitters, tulle en mooie kleuren.

Eenhoorn haarband

sinterklaascadeautjes onder de 5 euro

Naast de Zeemeermin haarband vond ik ook nog een leuke unicorn haarband. Ook deze ziet er heel goed uit. Stevig, mooie kleuren en heel veel glitters. Ik weet zeker dat de oogjes van Nora zullen gaan stralen als ze ‘m straks gaat zien. En ja, deze kostte ook maar €1,29. Super leuk ook als cadeautje voor in een surprise.

Sieradenset in doosje

Tenslotte vond ik nog een leuke sieradenset bij de Action. Het setje bevat leuke ringen en ze zijn verpakt in verschillende doosjes. In dit geval is het een eenhoorn geworden, maar volgens mij waren er ook nog hartjes en sterretjes. Heel leuk en handig om de ringen in te bewaren en super leuk om cadeau te geven. Dit setje kostte €1,59.

Zo zie je maar weer dat je voor weinig geld toch erg leuke cadeautjes kan vinden. Deze cadeautjes zijn toevallig voor meisjes, maar ook voor jongens hebben ze hele leuke betaalbare cadeautjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *