Deze leuke kinder items shopte ik bij Zeeman!

Gisteren stapte ik even de Zeeman in. De rompertjes werden te klein en deze koop ik graag bij Zeeman. Lekker betaalbaar en gewoon mooi wit….

by 
Zeeman kindercollectie

Gisteren stapte ik even de Zeeman in. De rompertjes werden te klein en deze koop ik graag bij Zeeman. Lekker betaalbaar en gewoon mooi wit. Naast de rompertjes kwam ik nog een paar leuke items uit de kindercollectie van Zeeman tegen die ik niet kon laten liggen. Stuk voor stuk zijn ze geweldig voor de zomer en kan ik niet wachten om het aan te laten trekken. Dus mocht je benieuwd zijn naar mijn aankopen bij de Zeeman, scroll dan gezellig verder!

Palmbomen zwembroek

Momenteel heeft Tim een geweldige zwembroek met bananen, maar helaas begint deze toch wat te klein te worden. Ik was daarom erg blij toen ik deze leuke zwembroek voor kinderen met palmbomen tegenkwam. Hij is stoer, zomers en ik vind de kleur erg mooi.

Prijs: €4,99

Mickey Mouse shirt

Dit shirtje van Mickey Mouse zou je ook goed bij Zara tegen kunnen komen. Ik was daarom ook wel een beetje verrast toen ik ‘m bij de Zeeman tegenkwam. Hij is stoer, vlot en ik vind dit soort shirtjes altijd erg leuk staan.

Prijs: €5,99

Hartjes zonnebril

Deze roze hartjes zonnebril gaat Nora helemaal geweldig vinden! Ik heb hem nog niet aan haar gegeven, omdat ik haar ermee wil verrassen als we over twee maanden op vakantie gaan. Maar stiekem kan ik niet wachten om hem aan haar te geven. Waarschijnlijk gaat ze er de hele dag mee lopen.

Prijs: €1,99

Sneaker sokken met gezichtjes

Tenslotte kwam ik een paar hele toffe sneaker sokken tegen. het zijn 5 paar sokken in verschillende kleuren en ze hebben allemaal boven de hak een gezichtje. Super cute als deze gezichtjes boven de sneakers uit gaan komen.

Prijs: €3,49

De Zeeman heeft momenteel een hele leuke kindercollectie, vind ik. Er is veel keus, mooie printjes en leuke kleuren. En ik moet zeggen dat ik best vluchtig door de Zeeman heen ben gegaan. Misschien heb ik nog een paar hele toffe dingen gemist, dus het is zeker de moeite waard om weer eens een kijkje te gaan nemen. Vooral voor kinderkleding vind ik de Zeeman ideaal, want voor je het weet is kleding te klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *