Budget speeltip: Glitterlijm van de Action

Een tijdje geleden kocht ik bij de Action glitterlijm in drie verschillende kleuren. Donkerroze, zilver en donkerblauw. Deze glitterlijm trok direct de aandacht bij mijn…

by 

Een tijdje geleden kocht ik bij de Action glitterlijm in drie verschillende kleuren. Donkerroze, zilver en donkerblauw. Deze glitterlijm trok direct de aandacht bij mijn kinderen. Natuurlijk vanwege de leuke glitters, maar ook omdat het lijm was. Op één of andere manier vinden kinderen lijm geweldig. Lekker kliederen en dingetjes vastplakken. Er ging dan ook veel lijm uit de flacons en er werden mooie creaties gemaakt.

Goedkope glitterlijm van de Action

Nu was ik van de week weer bij de Action en toen zag ik dat de glitterlijm weer verkocht werd! Dit keer waren er andere kleuren en natuurlijk nam ik het weer mee. De glitterlijm kost maar €0,69 per fles. Persoonlijk vind ik dit erg goedkoop voor zo’n grote flacon en het plezier dat je ervan hebt. Er gingen vier verschillende kleuren in mijn winkelmandje en stiekem kon ik niet wachten om ze aan mijn kinderen te laten zien.

Knutseltip: Glitterlijm van de Action

Vandaag was het zo ver. Het regende de hele dag en ik vond het dan ook een perfect moment om de glitterlijm erbij te gaan pakken. En ja hoor, Je had de stralende oogjes moeten zien! De ene kleur was nog mooier dan de andere kleur en wat hebben we er lang mee gespeeld. Een dikke aanrader dus!

Prijs: €0,69

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *