Honing van meneer Beer (Interactief berenboek)

Het kinderboek “De honing van meneer Beer” valt gelijk op als je hem in de stelling ziet staan. Ik kwam hem tegen bij de Kruidvat…

by 

Het kinderboek “De honing van meneer Beer” valt gelijk op als je hem in de stelling ziet staan. Ik kwam hem tegen bij de Kruidvat en de Primera (Kruidvat net iets goedkoper) en ik kon het niet laten om hem mee te nemen. Of nou ja, mijn kinderen hadden hem in hun handen en wilde hem ook niet meer loslaten. De grote berenkop trok direct hun aandacht en met mama’s “berenstem” erbij zaten ze al te brullen van het lachen voordat wij het boek afgerekend hadden.

De Honing Van Meneer Beer

Eenmaal thuis pakten we het kinderboek er gelijk bij. Het was tijd voor onze lunch en meneer Beer schoof gezellig aan. Het verhaal van “De honing van meneer Beer” was zo uitgelezen (het had maar 3 bladzijden), maar de handpop was al hilarisch genoeg. Wat hebben wij gelachen om en met deze schattige beer! Mijn kinderen pakken hem er iedere dag weer even bij en dan bespreken we van alles. De plannen van de dag, we maken grappige grapjes, we vertellen over wat we vandaag beleefd hebben of mama zuigt een verhaal uit haar duim.

Wat Vinden We Van Het Boek

Het boek op zich is eigenlijk vrij simpel. Het is een heel kort verhaal dat eigenlijk veel te kort is om voor te lezen. Maar de handpop is een groot succes! Het is een leuke manier om je kinderen mee aan het lachen en het praten te krijgen en het is ook een erg leuk cadeau om aan iemand te geven. Naast “De honing van meneer Beer” zijn er nog twee of drie andere varianten verkrijgbaar, maar deze sprong er voor ons echt uit.

Prijs: €6,99 bij Primera en iets van €5 bij de Kruidvat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *