De Lieve, Rustige Babykamer Van Bernice

Eén van de leukste dingen om te doen tijdens de zwangerschap is het zoeken naar inspiratie voor de babykamer en het vervolgens zo mooi mogelijk in te…

by 

Eén van de leukste dingen om te doen tijdens de zwangerschap is het zoeken naar inspiratie voor de babykamer en het vervolgens zo mooi mogelijk in te richten en te decoreren. Persoonlijk vind ik het fijn als een babykamer rust en geborgenheid uitstraalt. Net zoals bij de babykamer van het kindje van Bernice.

Het kamertje oogt knus, lief en geborgen. Het is een lichte babykamer en de combinatie van de licht taupe kleurige muren (“Farmers Milk” van Flexa) en de prachtige houten balken maken de babykamer heel sfeervol. Daarnaast is er nog meer sfeer gecreëerd doordat er gebruik gemaakt is van leuke babykamer decoratie.

De meeste muren op de babykamer zijn wit. De prachtige oude houten kast en de houten balken komen hierdoor nog beter tot zijn recht.

Aan de muur hangt een prachtig dierenbehang van Pimpelmees. Wij hebben hier zelf een schoolplaat van, maar stiekem is het behang nog wel veel mooier. Meestal zie je deze print in een grijze tint, maar juist deze kleur (Terra) maakt het kamertje warm.

Tegen de muur staat een ladenkast van Ikea (Hemnes). De knopjes zijn vervangen door goudkleurige knopjes van Xenos. Het is zo leuk dat verschillende knopjes een ladenkast net wat specialer maken. Daarnaast ben ikzelf ook fan van de ladenkasten van Ikea. Ze zijn perfect als commode.

Op de rustige babykamer staat een oud wiegje met daaronder een rond vloerkleed van Petit Tapis. Kwantum heeft hiervan een goede look-a-like (Hana Terra). Aangezien de vloer wit is, is het juist heel mooi om het bedje op een warm vloerkleed te zetten. Vervolgens heeft Bernice een slinger met vlaggetjes aan het wiegje gehangen. Super schattig!

Eigenlijk zou iedere babykamer en kinderkamer een slinger met vlaggetjes moeten hebben. Het ziet er enorm gezellig uit en het geeft gelijk het gevoel dat er in de kamer een feestje is.

Tenslotte hangt er aan de muur een kruidenrekje van Ikea. Het rekje is erg populair op baby- en kinderkamers. Ook bij ons is hij te vinden. Het kruidenrekje is ideaal om boekjes of kleine knuffeltjes in te zetten, waardoor het ook gelijk gezellige wanddecoratie is.

Lief kamertje he? Het is een heerlijk rustige babykamer waar heel fijn geslapen kan worden en dat met heel veel liefde ingericht is. ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *