Lieve Cadeautjes Voor Een Baby

Mooie persoonlijke cadeau’s voor je baby. Misschien verwacht je in dit artikel een aantal hele leuke cadeautjes die je zo in de winkel kan kopen. Nee,…

by 

Mooie persoonlijke cadeau’s voor je baby. Misschien verwacht je in dit artikel een aantal hele leuke cadeautjes die je zo in de winkel kan kopen. Nee, dit keer is het een ander soort artikel, namelijk een heel lief artikel over persoonlijke cadeautjes die alleen jij als moeder voor je baby of kindje kan maken. Van een leuk babyboek tot aan iets persoonlijk voor op de babykamer. Deze cadeautjes zijn namelijk uniek en worden alleen maar meer waard. Ze zijn enorm waardevol, bevatten onwijs veel herinneringen en ze kosten bijna niets.


Herinneringen Op Schrijven

Herinneringen zijn zo kostbaar. Vooral als je kinderen hebt, merk je hoe snel de tijd voorbij gaat. Tijdens mijn zwangerschap schreef ik al af en toe wat in een notitieboekje. Ik schreef op hoe ik mij voelde, wat ik mee maakte en waar ik naar uit keek. Op deze manier kreeg ik nog meer een band met mijn baby. Het werd een soort van dagboekje. Ook tijdens de eerste periode van mijn kindjes heb ik in het boekje geschreven. Het is best wel een intense tijd die je toch wel snel vergeet. En daarom des te leuker om het terug te kunnen lezen.

Later heb ik nog wat foto’s in het notitieboekje geplakt. Het boekje heb ik in een doos gestopt en het lijkt me erg leuk om deze over een paar jaartjes er weer eens bij te pakken.


Leuk Babyboek

Naast schrijven in een notitieboek/dagboek is het ook wel heel fijn om een babyboek te hebben. Een babyboek is vaak opgedeeld in weken/maanden/jaren en dat maakt het erg overzichtelijk. Daarnaast is er vaak ook ruimte voor foto’s of andere leuke dingen om te bewaren als het eerste haarlokje,

8x Leuke Babyboeken – Mijn Eerste Jaar

Leuke babyboeken hè? Er is onwijs veel keus, maar deze “Mijn eerste jaar” boeken springen er voor mij echt uit. Het babyboek van “Raad eens hoeveel ik van je hou” heb ik ingevuld voor mijn dochtertje en het eerste jaar boek van Pieter Konijn heb ik ingevuld voor mijn zoontje.


Een Persoonlijk Cadeau

De babykamer van Nora was precies zoals ik in gedachten had. Heel gezellig, rustig en persoonlijk. Ik wilde van te voren graag geen standaard babykamer, maar eentje die ikzelf ingericht heb. Ik maakte daarom zelf een wandrek voor boekjes, aan de muur hing ik drie schilderijtjes die ikzelf gemaakt heb en tenslotte maakte ik een mobiel met konijntjes van wol. Het koste even wat tijd, maar aangezien het mijn eerste zwangerschap was, had ik toch best wel veel tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *